Сряда X


Филмът Jackass: Кретените завинаги.

Най-великата кретения се завръща, макар и с побелял Джони Ноксвил, за да ни припомни, че целят ни живот трябва да е смях и забава, колкото и да боли понякога. Например брада от пчели около слабините, хвърчило, което да повдигне 186 килограмов мъж над поле, покрито с кактуси и укротяване на 2 000 кг, жаден за кръв, бик с фокуси.

Спойлър: биковете не обичат фокуси.

Jackass: Кретените завинаги 
е от 11 март само в кината.

Радослав Парушев в Моят плейлист по БНТ.

Снимка Елена Ненкова.

Адвокат, писател и близък на сайта приятел – Чарли, прави селекция и отправя непоносимо брутална критика към любимците си (например външния вид на U2 и текстовете на Led Zeppelin).

Гледайте тук и си припомнете неговите съвети за щастлив живот тук.

Новото издание на Смъртта е занимание самотно от Рей Бредбъри.

Корица Дамян Дамянов, превод Жени Божилова.

40 години след публикуването си въздействащата мистерия в духа на ноар книжлетата е чудесен повод да си припомним един от най-ярките гласове на американската литература от XX век. Корицата е “малка смърт” за очите, а смешно-тъжния портрет на съвременното самотно човечество трябва да се препрочете, дори само за да направите нещо по-смислено от това, да се взирате в смартфона си през цялото време, в което сте будни.

15,90 лв. от Ciela.

Свързани публикации

„Моят зелен град“ обедини 1 000 доброволци от Кока-Кола в разделното събиране на отпадъци от 7 замърсени точки на България

Над 1 000 служители от Системата на Кока-Кола в България се включиха в традиционната доброволческа инициатива на компанията…