Нов магазин BILLA Днес отвори врати в Пловдив

Днес BILLA България отвори своя 10-и магазин в Пловдив и първи в града от новия формат BILLA Днес. Обектът се намира на бул. „6-ти Септември“ 42, като за изграждането му компанията инвестира над 2 млн. лв. Новият формат по-малки магазини BILLA Днес обединява удобството на модерен квартален магазин, с разнообразието от свежи предложения и атрактивните промоционални активности, характерни за BILLA. Разположени както в кварталите на големите градове, така и в малките населени места, основното предимство на тези търговски обекти е близката и удобна локация, която спестява време.

„Магазините BILLA Днес са вдъхновени от стремежа ни да предложим на клиентите удобно решение за ежедневния пазар, с което те да спестяват от своето ценно време, за да могат да го споделят с най-близките си хора. В нашите квартални магазини сме съчетали модерен дизайн, лесна за ориентация подредба и богат избор от качествени хранителни и нехранителни артикули за дома и семейството.“ – сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Новите магазини BILLA Днес, с площ от 450 до 600 кв. м., предлагат подбран асортимент от близо 5000 артикула, сред които плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, хляб и закуски, изпечени на място, свежо българско месо, скара и готвени ястия от топла точка и разнообразие от нехранителни продукти за дома. Уютните търговски зали предлагат повече слънчева светлина и са оборудвани с електронни етикети, енергоефективни хладилни инсталации, LED осветление и каси на самообслужване за по-бързо и лесно плащане на покупките.

Новооткритият магазин „BILLA Днес“ в Пловдив посрещна първите си клиенти с атрактивни промоционални предложения, които ще бъдат валидни цяла седмица. Празничните гранде оферти са за притежателите на BILLA Card – веригата предлага -25% от цената на всички кашкавали, всички видове бисквити и на всички био продукти.

Всички актуални предложения на BILLA можете да откриете тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Свързани публикации

Защо се случиха незаконните погребвания и колко дистанцирани сме от темите за смъртта и скръбта? Разказват психолози.

Зловещ криминален акт край София – схема за незаконни погребвания, разтърси България през последните седмици. Случилото се повдигна…