Сряда XI

Българският филм Жълт Олеандър.




Ще го гледаме в петък, но сме луди по черните комедии. Особено, ако са политически. И още повече, когато са замесени Китодар Тодоров, Мариан Вълев и Леонид Йовчев. Сценарият на Димитър Стоянович е за перфектен план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел и включва красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и една тайна среща в стара планинска вила. В сметката обаче не влизат появата на бивш любовник и бездиханно тяло, които ще объркат всичко. Треперим бездиханни в очакване.

Премиера в България – 1.04.2022. Във Виена – 03.04.2022.

Компилацията с ремикси The Magic Of Boney M.

 У нас от Sony Music/Вирджиния Рекърдс.

1976 e годината на първия им хит – „Daddy Cool”, покрай който се заражда необикновената им музикална кариера, процъфтяваща през следващия половин век. Известни като героите на диско ерата, няма съмнение защо изданието с най-големите им хитове е своеобразен паметник, допълнен от три нови ремикса. Сипвайте розе, купете си гръцки/английски ягоди и празнувайте пролетта.


Колите на Google Street View отново в България.



Че живеем в 1984 на Оруел е ясно, но това носи и позитиви. Актуализацията на Google Street View ще включва отново стотици градове, но и виртуална разходка до Седемте рилски езера, Белоградчишките скали, архитектурния резерват Старинен Пловдив, Ботаническата градина в Балчик.
Новата снимачна обиколка започва от 24 март.

Свързани публикации