Страхотна лятна оферта на смарт устройства Huawei от Vivacom

Vivacom се включва в „Месец на здравето“ на Huawei със страхотни предложения на разнообразни смарт устройства на бранда. В „Месеца на здравето“ потребители могат изберат от смартфони и смарт устройства, които са идеален аксесоар за цялостен мониторинг на здравето по време на спортуване. Всички устройства се предлагат в комбинация с новите планове на Vivacom Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите на телекома досега. Новите планове осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости[1], неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС[2].

Част от кампанията са двата страхотни смартфона от последната серия Nova 12 на Huawei – Nova 12i и Nova 12SE, в комплект с безжичните слушалки FreeBuds SE. Huawei Nova 12 SE улавя невероятни кадри благодарение на 108 МР тройна камера и 32 МР селфи камера и разполага с 66W бързо зареждане. Вторият модел – Huawei Nova 12i, също използва 108 МР основна камера за зашеметяващи кадри, но предлага още по-издръжлива 5000 mAh батерия и 256 GB вътрешна памет за съхранение на файлове.

На промоционална цена, като част от кампанията, са стилните и функционални смарт часовници на Huawei от сериите GT4 и Fit3. Те са съвместими с IOS и Android и могат да бъдат и стилно допълнение към ежедневната визия на всеки. Със страхотна отстъпка потребителите могат да изберат и слушалките Huawei FreeClip. Те осигуряват неповторимо удобство при носене, първокласен звук и 36 часа живот на батерията.

Повече информация за лятната кампания на Huawei във Vivacom, валидна до края на юли, можете да видите ТУК.


[1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

[2] Включените МВ важат във всички оператори в Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Обединеното кралство, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Черна гора и Швейцария. Повече на vivacom.bg.

Свързани публикации