Том Занд е новият мениджър „Финанси“ в ЗАГОРКА АД

В тази си роля, той ще продължи да подкрепя всички действия от страна на компанията, които създават добавена стойност, както за потребителите, така и за всички нейни партньори и служители

Том Занд е новият Мениджър „Финанси“ в ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN. В тази си роля, той ще подкрепя активно всички действия от страна на компанията, които създават добавена стойност за потребителите, за всички нейни партньори и служители.

Неговите действия по отношение функцията „Финанси“ ще се фокусират върху изграждането на компетенции за повишаване на печалбата и приходите на компанията, непрекъсната оптимизация на процесите, стриктно управление на разходите и добавяне на стойност по отношение нови инвестиции. Освен това, Том Занд ще даде възможност на своя талантлив финансов екип да продължи да се развива в организацията посредством добро бизнес партньорство и сътрудничество.

Том Занд се присъединява към голямото семейство на HEINEKEN през 2017 година, като част от екипа за „Глобално корпоративно развитие“ в Амстердам. В продължение на 5 години той допринася за стратегията за развитие и растеж на компанията във всички четири региона в които компанията оперира и успешно изпълнява различни операции като навлизането на нови пазари и придобивания, стратегически партньорства, продажби и преструктуриране, едновременно имайки активна роля и в оценката на капиталовата ефективност и създаването на стойност. Той има стратегическа перспектива и успешно координира големи проекти в близко сътрудничество с екипи от различни функции.

Завършил е Грьонингенския университет в Нидерландия със специалност „Иконометрия и количествени финанси“, както и Висшето училище по икономика в Барселона, Испания. Работейки в Амстердам и Лондон, през годините е заемал различни позиции в сферата на инвестиционното банкиране.

Свързани публикации