Total War™: PHARAOH на Creative Assembly Sofia излиза на пазара през октомври 2023

ТОВА Е ВТОРОТО САМОСТОЯТЕЛНО ЗАГЛАВИЕ НА БЪЛГАРСКОТО СТУДИО

SEGA® Europe Limited. and Creative Assembly Ltd. SEGA® Europe Ltd. обявяват Total War: PHARAOH, следващата част от всепризнатия стратегически франчайз, която ще излезе на пазара през октомври 2023 г. Total War: PHARAOH ще потопи играчите в бурните събития от периода на Новото царство на Египет, където те ще имат възможност да определят съдбата на три велики култури, докато се борят за оцеляване сред катаклизмичния колапс на бронзовата епоха.

Това е второто самостоятелно заглавие на българското студио след изключително успешната А TOTAL WAR SAGA: TROY, която беше заявена от повече от 7.5 милиона потребители само в първите 24 часа от пускането си на пазара.

Гледайте трейлъра на Total War: PHARAOH тук.

„Малко периоди са по-емблематични от Древен Египет; изпълнен с политически интриги, катаклизмични събития и грандиозни военни кампании, това е идеалната среда за Total War заглавие“, каза директорът на играта, Тодор Николов. „Като фараон, трябва да спасите Египет от ръба на унищожението и да преведете народа си през катастрофалния колапс на бронзовата епоха. От вас зависи дали ще оцелеете или ще потънете в забрава.“

ПРОПРАВЕТЕ СВОЯ СОБСТВЕН ПЪТ

Фараонът е мъртъв и хората от Египет, Ханаан и хетската империя се нуждаят от нов лидер. Мнозина бленуват за фараонския трон, но пътят към него е изключително опасен. Като водач на тези велики народи, трябва да преодолеете обществения колапс, да се изправите срещу природни бедствия и да съумеете да защитите хората си от нашествениците.

Изберете един от осемте ръководители на фракции от три богати културни центъра, всеки с уникален стил на игра, и поемете командването на неустрашими армии. Независимо дали сте ненадминат дипломат, дали влизате решително в битка като непоклатим командир или причинявате хаос като безстрашен военачалник, единственото важно нещо е да станете водач, който историята ще запомни.

ПОТОПЕТЕ СЕ В ДРЕВЕН ЕГИПЕТ

От плодородните брегове на река Нил до ветровитите, сухи пустини на Синайския полуостров и планинските скали на древна Мала Азия, това великолепно визуално пресъздаване на Древен Египет, Ханаан и Анатолия възражда невероятната красота и свирепост на тези земи в най-бурната им епоха.

НАДВИЙТЕ ВРАГОВЕТЕ СИ В ЕПИЧНИ ДИНАМИЧНИ БИТКИ

Вражеските армии не са единствените предизвикателства, които трябва да преодолеете на бойното поле. Поведете войниците си през внезапни и драматични промени на времето като дъжд, непоносими горещини, гръмотевични и пясъчни бури, които пряко влияят както на поведението на армиите на бойното поле, така и върху терена на битката. Също така, огнените стрели и факли могат да причинят пожари, които бързо да се разпространят по бойното поле, докато опустошават гори и причиняват сериозни щети на селищата.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ КАМПАНИЯТА СИ

С чисто новата функционалност за персонализиране на кампании всяка нова игра може да е тотално различна от предната. Изберете сами срещу какво да се изправите чрез разширен набор от опции за персонализиране на кампанията като произволни начални позиции за всички фракции, подробни настройки на ресурсите, възможност за избор на различни природни бедствия и много други. С богат набор от възможности, подредете шансовете срещу себе си, за да се предизвикате или станете несравнима сила и така да олекотите пътя си към победата.

ПОРЪЧАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕГА

Чрез предварителна поръчка сега, играчите могат да се възползват от редица бонуси за ранно приемане, включително възможността да участват в уикенд с ранен достъп, козметичен пакет Avatar of the Gods и козметичен пакет Heart of the Shardana. За повече информация относно бонусите за предварителна поръчка, моля, посетете секцията Често Задавани Въпроси за Total War: PHARAOH.

Поръчайте предварително директно от разработчиците в магазина на Total War: PHARAOH, Steam или Epic Games Store.

За повече информация относно Total War: PHARAOH и другите Total War игри в процес на разработка, посетете https://pharaoh.totalwar.com и ни последвайте във Facebook и Twitter. Абонирайте се за Youtube канала на Total War за още новини, трейлъри и геймплей видеа.

Свързани публикации

Сряда IV

Книгата Един невъзможен лабиринт на Матю Райли. Сагата с приключенията на Джак Уест-младши и неговия сплотен екип е…