Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

През април Vivacom предлага 6 страхотни 5G смартфона на атрактивни цени, започващи от 1,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца, в комбинация с план Unlimited 100. В промоционалната кампания по повод предстоящите великденски празници попадат моделите Honor Magic6 Lite, Motorola G54, Honor 70 Lite, Samsung Galaxy A15, TCL 40 Nxtpaper и Xiaomi Redmi Note 13. Всеки от тях има голям и ярък дисплей, впечатляваща камера и супер издръжлива батерия.

Великите оферти са валидни при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100, който се наложи като най-предпочитания абонаментен план сред клиентите на Vivacom. Той включва всичко необходимо за съвременния потребител на достъпна цена – неограничени минути, SMS-и и мобилен интернет със скорост до 100 Mbps в България за пълна свобода в общуването. С Unlimited 100 потребителите получават и 1000 MB за роуминг в определени оператори в Сърбия, Турция и Северна Македония, за да общуват спокойно и по време на пътуванията си. В плана е включен и достъп до мобилното приложение на ТВ платформата EON с достъп до над 60 ТВ канала, видеотеката Arena Play и спортните канали от пакета DiemaXtra за период от 6 месеца, след което се закриват автоматично.

HONOR Magic6 Lite разполага със система от три камери, състояща се от 108MP ултра-ясна камера, 5MP ултра-широка камера и 2MP макро камера. Камерата предлага и високо оптично качество с 3-кратно увеличение и механизъм за улавяне на движението, гарантиращо ясни и детайлни кадри в близък план.

Батерията на Honor 70 Lite е с капацитет от 5000 mAh и поддържа 22.5W бързо зареждане, което осигурява  на потребителите по-голямо удобство и издържа до 2 дни с едно зареждане.

Motorola G54 има 6,5-инчов Full HD+ дисплей, с който всеки детайл от любимите предавания и игри оживява със страхотна разделителна способност. Съотношението на екрана е 20:9, за да могат потребителите да скролват по-малко и да виждат по-голяма част от съдържението.

Samsung Galaxy A15 разполага с 50MP основна камера, 5MP ултраширока камера и 2MP макрокамери за заснемане на пейзажи и близки планове, както и с 13MP предна камера за страхотни селфита.

TCL 40 Nxtpaper е от първите в света смартфони с подобни на хартия дисплеи. Телефонът е хардуерно сертифициран от TUV за ниско съдържание на вредна синя светлина, което го прави подходящо устройство за запалените читатели благодарение на удобното пълноцветно гледане, наподобяващо хартия. От компанията не правят компромис с показваните цветове, тъй като технологията NXTPAPER запазва оригиналния цветови баланс.

Xiaomi Redmi Note 13 впечатлява с издръжливата си батерия с капацитет 5000 mAh. Смартфонът разполага с 6,67-инчов AMOLED дисплей, а в екрана е вграден първият за серията сензор за пръстови отпечатъци.

Повече информация за великите оферти на Vivacom вижте ТУК.

Свързани публикации