Vivacom предлага новия смартфон Motorola G54 5G на атрактивни цени

От Motorola отново стартират силно новата календарна година, като ни предлагат смартфон, чиято камера по нищо не отстъпва на конкурентите си на пазара и определено няма да ви разочарова с бързината и издръжливостта си. Вече може да намерите новия модел Motorola G54 5G в мрежата на Vivacom, като може да бъде закупен за 8,98 лева на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Motorola G54 5G идва с 6,5″ Full HD+ дисплей, с който всеки един фин детайл от любимите ви предавания и игри оживява с великолепна разделителна способност. С новия усъвършенстван съраунд звук на Dolby Atmos® може да се насладите на звука такъв, какъвто трябва да бъде, с подобрен бас, вокали и яснота чрез големите стерео високоговорители. А още по-удобно е, че може да ползвате смартфона си и при дъжд без да се притеснявате, защото дизайнът с водоотблъскващо покритие защитава устройството ви. 

С новия смартфон, може да се насладите и на супервисока 5G скорост и игри без накъсване, по-плавни видеа и още по-невероятни филми. Може да теглите любимото си съдържание светкавично бързо на до 128 GB пространство за съхранение, като може да добавите и до 1ТB чрез microSD карта. Батерията с невероятен капацитет от 5000 mAh ви осигурява дълги часове заряд, за да гледате любимото си съдържание, да разговаряте с приятели в чата, да слушате любимата си музика или да скролвате социалните мрежи. Зарежда се и изключително бързо с технологията TurboPower™.

Със смартфона може да създавате невероятни ясни снимки и по-плавни видеа при слаба светлина благодарение на усъвършенстваната система на камерата, която има 50-мигапикселов сензор. С нея може да създавате по-наситени снимки с технологията Quad Pixel както през деня, така и нощем. С оптичната стабилизация на изображението (OIS) ще забравите и за размазаните снимки и видеа, причинени от нежелано заклащане на камерата. Голям плюс за снимането на модела е и Macro Vision камерата, която ви отвежда невероятно близо до обекта. Motorola G54 5G има и 16-мегапикселова предна камера, с която селфитата ви ще изглеждат безупречно.

Повече информация за новия смартфон Motorola G54 5G може да намерите ТУК.

Свързани публикации