LG НЕ СПИРА ДА ПОДОБРЯВА ЖИВОТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЪС СВОИТЕ SMART РЕШЕНИЯ

Революционните открития в света на технологиите и умните продукти все повече навлизат в ежедневието на обикновения човек и работят, за да превърнат живота му у дома по-лесен, по-интересен и по-свързан. LG Electronics е компания, която усилено инвестира в подобряването на начина на живот на своите потребители, като предлага иновации в технологиите, функциите и цялостното портфолио на продуктите си. Гамата им от интелигентни решения предлага продукт за всеки момент и потребност на потребителите.    

ToneFree за активно спортуващия

Безжичните слушалки от серията ToneFree на LG имат страхотни функции с компактен, ергономичен дизайн, конструирани така, че да прилягат удобно към всеки потребител и при всяко движение. Това позволява на ToneFree да се включат активно в ежедневието ни, осигурявайки брилянтен звук, по-добър бас и по-голяма яснота при телефонните разговори. Предимства, изключително важни за бързото ни ежедневие и особено за активно спортуващия човек. С разпределение на тежестта, центрирано спрямо предната им част, което им помага да остават плътно прилепнали и стабилни, слушалките гарантирано изключват всякаква възможност за падане, независимо от динамиката и силата на упражненията, които спортуващия практикува. Гъвкавите накрайници от гел от медицински клас за ушите съответстват на формата на ухото, така че потребителят дори не ги усеща. Допълнителната умна функция на ToneFree от LG Ambient (околна среда) позволява на спортуващия по всяко време да е запознат със заобикалящата го среда за по-голяма сигурност или пък да засилят еквалайзера, когато искат да се потопят само в музиката и спорта си.

Повече за продукта можете да откриете тук: https://www.lg.com/bg/slushalki-s-aktivno-shumopotiskane

NanoCell технология и голям екран за футболните фенове

След забързаното ежедневие всеки има нужда да релаксира с любимо хоби от уюта на дома. Свръхголемия екран на NanoCell серията от LG пренася стадиона в дома за всеки футболен фен с всичко необходимо за пълна атмосфера в деня на мача. Благодарение на NanoCell технологията картината, а с нея и спортното събитие са по-реалистични от всякога с по-чисти и прецизни цветове и по-тъмно черно. С цветово съответствие от 100% телевизорът LG NanoCell TV показва прецизно цялото богатство от цветове. От ярката реалистичност на стадиона до детайлите на спортните екипи на играчите, всеки цвят пренася спортния запалянко на трибуната. А Sport Alert функцията е истинско бижу за ценителите, защото уведомява по време на и след спортното събитие. Потребителите никога повече няма да съжаляват, че са пропуснали важни мачове на любимите си отбори – дори ако гледат друго съдържание.

Повече за продукта можете да откриете тук: https://www.lg.com/bg/nanocell-tv

Колонка XBOOM 360 за веселите компании

Социалният ни живот е не по-малко важен и LG откриват иновативно решение за домашните партита и компаниите с приятели. Портативната аудио техника на компанията съчетава в себе си стил и удобство, което я прави идеален партньор за динамичния човек, който обича да се забавлява във всеки момент от ежедневието си. LG XBOOM имат всичко перфектно за всеки случай – без значение дали партито е на открито, или закрито, колоните предоставят мощен звук и впечатляващи DJ ефекти. Продуктът разполага с няколко режима и функции, които правят управлението му лесно и удобно. Режимът „Dual Action Bass“ (Бас с двойно действие) усилва ниските честоти за по-смели и по-мощни ритми, които ще дават нов импулс на купона, а дълготрайната му батерия до 12 часа гарантира, че ще забавлява потребителите си без прекъсване. Google Assistant може да се активира само с едно докосване, за да управлявате колонките само с гласа си. Устойчиви е на атмосферните условия, както и на намокряне, което означава, че може да се използва независимо от това къде е избраната локация на партито. А стилния иновативен дизайн е създаден така, че да направи интериора още по-модерен и изискан.

Повече за продукта можете да откриете тук: https://www.lg.com/bg/bluetooth-govoriteli

Разгледайте пълната гама продукти на LG за усъвършенстван начин на живот.

Свързани публикации