Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия Diema Sport 2 4K

Всички фенове на футбола ще могат да се насладят на 38 срещи „от първи ред“ в Ultra HD резолюция

Специално за всички фенове на футбола, от днес Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия спортен канал Diema Sport 2 4K, част от пакет DiemaXtra.

След като запалянковците имаха възможността да се насладят на най-зрелищното спортно събитие за 2022 – Световно първенство по футбол в Катар, благодарение на безупречното качество на картината, телекомът за пореден път доказва, че не спира да надгражда своята телевизионна услуга EON, за да подари на всички фенове на футбола незабравимо изживяване „от първи ред“.

По Diema Sport 2 4K ще бъдат достъпни 38 срещи от новия футболен сезон в Англия в уникална Ultra HD резолюция. Първото събитие, което зрителите ще могат да проследят с огромен интерес, е двубоят между отборите на Евертън и Арсенал – на 4 февруари, събота, от 14:30 часа.

Футболните емоции за всички любители на спорта ще продължат и в неделя, когато един срещу друг ще се изправят отборите на Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити, точно в 18:30 часа, отново по Diema Sport 2 4K.

С функционалността EON Sports Mode, всички потребители на EON ще получат достъп и до всичко, което се случва по време на двубоите от английската Висша лига в най-малкия детайл като жълти/червени картони, смени, пасове и много други.

Каналът вече стартира и ще е наличен за клиентите, като част от пакет DiemaXtra без допълнително заплащане

Повече информация: vivacom.bg

Свързани публикации