Vivacom ще зарадва всички почитатели на марката Huawei в месеца на любовта

Изключително свежите и вълнуващи предложения от ново поколение ще бъдат достъпни за потребителите в магазините и онлайн на страхотни цени

През февруари Vivacom ще предложи на всички почитатели на Huawei свежи и вълнуващи продукти от най-ново поколение – Huawei nova 10 SE, Huawei Mate 50 Pro и елегантния и стилен смарт часовник Huawei Watch GT 3 SE. Устройствата ще могат да бъдат закупени за 13,98 лева на месец на изплащане за 24 месеца за модел Huawei nova 10 SE при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX и 79,98 лева на месец на изплащане за 24 месеца за Huawei Mate 50 Pro заедно с Huawei Watch GT 3 SE при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

И двата смартфона на Huawei са перфектното съчетание от солидни спецификации, завладяващи дизайни и цветови опции. Това ги превръща в идеалния подарък за всички, които искат да зарадват любимия човек по случай празника на влюбените или пък себе си.

Моделите от най-ново поколение следват традициите на Huawei за фокус върху камерата, батерията и бързината на нейното зареждане, като всеки от тях има своите специфични акценти. Те обещават на потребителите множество функции за забавление и смарт комуникации, които да им донесат повече вълнуващи изживявания.

Huawei nova 10 SE е с 6,67-инчов OLED дисплей с резолюция 2400х1080 пиксела, осигуряващ точни цветове, големи детайли и добри ъгли на видимост. Екранът предлага 90 Hz честота на възпроизвеждане и 270Hz честота на дискретизация. Моделът от линията „nova“ ще впечатли потребителите с изключително стилния си и минималистичен, но завладяващ дизайн. Основната камера на устройството е с тройна с резолюция на главния оптичен сензор 108 МР за висококачествени снимки и точност на цветовете. Huawei nova 10 SE се захранва от чипсета Snapdragon 680G 4G и е с 4500 mAh батерия с 66W бързо зареждане.

Huawei Mate 50 е оборудван с 6,74-инчов OLED с 2616×1212 пиксела дисплей и поддържа до 120Hz честота на опресняване и HDR Vivid. Моделът Mate 50 Pro ще впечатли потребителите с иновативния си дизайн, безкомпромисна производителност и революционна камера. Устройството разполага с 50-мегапискелова XMAGE камера, превръщайки се в първия в света смартфон с 10-механична бленда, която позволява заснемането на висококачествени снимки във всички ситуации. Huawei Mate 50 се захранва от 8 ядрения Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 с 4G процесор и е с издръжлива батерия от 4700 mAh, която поддържа 66W бързо зареждане и 50W безжично.

Свързани публикации