Vivacom стартира предварителните поръчки за новата Motorola Edge 50 Ultra

Vivacom започва да приема предварителни поръчки за новата Motorola Edge 50 Ultra – най-усъвършенстваният модел на марката. Кампанията за предварителните поръчки ще продължи до 31 май. Потребителите, заявили своя смартфон в рамките на този период, ще получат модела в комплект с безжични слушалки Moto Buds+. Motorola Edge 50 Ultra може да бъде заявен с предварителна поръчка за 47,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

Motorola Edge 50 Ultra се откроява с впечатляващия си дизайн и материали на изработка. Смартфонът е с извити краища без рамка, а гърбът му е от мека веганска кожа. Също така, той е с водоустойчива защита IP68, а камерите се задвижват от moto AI. Предлага се в цветовете Горско сиво, Прасковен мъх и Скандинавско дърво.

Motorola Edge 50 Ultra е оборудван с 6.67-инчов SUPER HD дисплей, а системата от камери се състои от 3 на задния корпус и една предна камера. В Еdge 50 Ultra Motorola поставя най-добрите сензори и най-новия си софтуер досега. Освен това, moto AI осигурява високо качество на снимките и видеото, дори в движение. Системата за автофокус, сензорите и по-големите пиксели водят до страхотни резултати при слаба осветеност. А използването на различните сензори осигурява най-добрите портретни снимки, пейзажи и селфита.

Motorola Edge 50 Ultra работи със супер мощния процесор Snapdragon 8s Gen 3. Батерията му е с издръжливост 4500mAh, предлага 125W TurboPower зареждане, както и до 50W безжично зареждане и 10W безжично споделяне на мощност. Смартфонът издържа през целия ден и се справя с всякакви ежедневни задачи.

Безжични слушалки Moto Buds+ пристигат в колаборация с Bose за едно подобрено шумопотискане и преживяване. Слушалките предлагат двойни динамични говорители с 11 мм нискочестотна част и 6 мм високочестотна във всяка. Също така, могат да се свържат с две устройства едновременно. Moto Buds+ притежават технологията CrystalTalk AI за справяне с шума по време на разговор. Слушалките са лесни за настройване, персонализиране и управление. Батерията им издържа до 8 часа активно използване с включено шумопотискане или до 38 часа със заряд от кутията, която поддържа безжично зареждане.

Свързани публикации