Vivacom увеличава броя на застрахователите в дигиталната си платформа

Vivacom и Boleron добавят нови застрахователи в общата си платформа за онлайн застраховане и така броят им от 4 нараства до 7. Така освен от ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, ЗД „Евроинс“ АД, ЗАД „Алианц България“ и ЗК „УНИКА“ АД, потребителите вече могат да сключат застраховки и от ЗК „Лев Инс“ АД, „ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД и ЗАД „Далл Богг: Живот и Здраве“ АД.

В онлайн платформата потребителите могат лесно и бързо да сключат застраховка „Гражданска отговорност „Автокаско“, „Пътуване в чужбина“, „Имущество“, „Планинска застраховка“ и „Екстремни спортове“.

Онлайн платформата за застраховане предлага множество предимства, сред които въвеждането само на регистрационния номер и номера на талона на автомобила, за изготвяне на персонализирани оферти с цени в реално време. При сключване на „Гражданска отговорност“ необходимите застрахователни документи се доставят безплатно по куриер и потребителите получават уведомления при изтичащи вноски по застраховката.

Друго предимство на онлайн застраховането от Vivacom са офертите, които се изготвят директно от системите на застрахователите и са удобни за сравнение. Не се изисква предварителна регистрация, а профил се създава автоматично след сключване на застраховка. При следваща покупка на застраховка от платформата, данните на потребителите се зареждат автоматично. Платформата е достъпна за всички потребители.

Застрахователните продукти и услуги се предоставят чрез посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 552-ЗБ от 18.10.2022 г. и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 721-3Б от 01.12.2020 г., издадени от Комисията по финансов надзор.

Пълните условия и подробна информация за покритието на онлайн застраховките от Vivacom, можете да видите ТУК.

Свързани публикации

Кофас: За да излезе от дълга си, Южна Европа трябва да погледне отвъд туризма и да разреши демографската си криза

Експертите по кредитно застраховане от Кофас отчитат възстановяване на броя туристи до нивата отпреди пандемията в цяла Европа,…