Vivacom вече предлага новите модели на смартфони vivo

Може да намерите устройствата, които обещават пълноценно дигитално изживяване, във физическите магазини и онлайн

Суперстилните смартфони на марката vivo – Y35 и X80 Lite 5G вече са достъпни в мрежата на Vivacom. Потребителите могат да избират между богата гама от спецификации и дизайни на новите устройства, както във физическите магазини на оператора, така и онлайн. Смартфоните се предлагат на атрактивни цени – от 7.98 лева на месец на изплащане за 24 месеца с план Unlimited MAX за модел Y35 и 21.98 лева на месец на изплащане за 24 месеца с план Unlimited MAX – за X80 Lite 5G.

Новите модели отговорят на нуждите на потребителите за пълноценно дигитално изживяване, допълнено от изключително елегантния дизайн на корпуса, снабден със специална технология за промяна на цвета. Благодарение на издръжливата си батерия, двете устройства осигуряват не само отлична производителност, но и висока енергийна ефективност, в крак със съвременния динамичен начин на живот. Освен това, потребителите могат да уловят и своя перфектен кадър, както през деня, така и през нощта, с помощта на умната система от камери и интелигентната технология за обработка на изображения на смартфони vivo.

vivo Y35 е със 6.58” FHD+ LCD дисплей и 90Hz честота на опресняване, което гарантира безупречно възпроизвеждане. Смартфонът разполага и със специален режим за защита на очите. Моделът Y35 се отличава с изключително красив, минималистичен дизайн и специално AG покритие, което предотвратява появата на неприятни отблясъци и оставането на отпечатъци по корпуса. С помощта на вградения страничен сензор за пръстови отпечатъци и сензора за лицево разпознаване, потребителите могат да достъпят своя телефон не само бързо, но и сигурно. Благодарение на 50 MP основна камера, подкрепена от 2МР макро камера и 2МР камера за боке ефект, както и специалния нощен режим, заснемането на незабравими мигове дори и при слаба осветеност е вече възможно. Устройството се захранва от 8-ядрен Snapdragon 680 процесор (4 x 2.40GHz + 4 x 1.90GHz) и е с издръжлива батерия от 5000 mAh. Предлага се в цветовете Starlit Blue и Dawn Gold.

vivo X80 Lite 5G е с 6.44” FHD+ АМOLED дисплей с висока резолюция и 90Hz честота на опресняване за гладко възпроизвеждане. Класическият и стилен дизайн е подчертан от 2.5D извивки в златист и черен цвят. Благодарение на сертификацията IP54, устройството е защитено от прах и фини частици. 64MP ултра чувствителната тройна камера на X80 Lite 5G е в състояние да улови всеки миг, а с помощта на хибридната стабилизация – изображенията ще бъдат ясни до най-малкия детайл, независимо дали кадрите са заснети през деня, или нощта. vivo X80 Lite 5G се захранва от 8-ядрен MediaTek Dimensity 900 процесор (2 x 2.40GHz + 6 x 2.00GHz), осигуряващ гладка и безпроблемна продължителна работа. Батерията от 4500 mAh обещава издръжливост през целия ден. Предлага се в цветовете Sunrise Gold и Diamond Black.

Свързани публикации