WhatTheFanta мистерията ще бъде разкрита на 10 юни

Нa специално събитие, пред билетния център на НДК, ще бъде представен вкусът на най-новото мистериозно попълнение в света на газираните напитки

След месец на тайнственост и множество предположения относно вкуса на новата #WhatTheFanta, моментът за разкритие на мистериозната комбинация настъпи. На 10 юни, пред билетния център на НДК, от 15:00 ч. до 19:00 ч. ще се състои едно от най-загадъчните и вълнуващи събития в света на газираните напитки – разкриването на мистериозния вкус на #WhatTheFanta.

През целия ден неуморните ловци на вкусове ще имат възможността да се включат в множество игри и да разгадават сложни пъзели, за да достигнат до заветната си цел – разкриването на загадъчната комбинация на #WhatTheFanta. В специалния Fanta Bus, разположен пред билетния център на НДК, всички присъстващи ще могат да поглезят сетивата си с невероятни десерти, с разнообразни вкусове, сред които е възможно да присъства и вдъхновението зад новия вкус на мистериозната лилава напитка.

За любителите на социалните мрежи ще има специално кътче с фото стена и фото будка, на които присъстващите ще могат да запечатат вълнуващия си ден и да споделят незабравимите моменти със своите приятели. В допълнение, на събитието ще има специален кът за игри, на който посетителите ще имат възможността да помогнат на инфлуенсърите Цветослав Цонев (Цуро) и Денислав Димчев  за решаването на сложен пъзел от 500 части. Но забавните изненади няма да спрат до там, тъй като през целия следобед, всички желаещи ще имат възможността да се включат в забавна игра „Чети по устните“, на която да изпитат своята наблюдателност и детективски умения, като същевременно спечелят множество награди.

Всички вълнуващи активности ще доведат и до кулминацията на събитието – голямото разкриване, където тайната на #WhatTheFanta мистериозния вкус ще бъде представенa пред очите на присъстващите.

Остават броени дни, преди събитието, в които безстрашните и любопитни почитатели на #WhatTheFanta могат да споделят своите предположения за мистериозния вкус във Facebook страницата и Instagram профила на Fanta и да участват за множество щури Fanta награди в приложението Coca-Cola App.

Свързани публикации

Едва 1,4% от родителите четат редовно, а 70% избират книги за децата си според оформлението и илюстрациите

Верига книжарници Orange стартира национална кампания, която насърчава четенето сред децата. Стартира национална инициатива „Четем – разгръщаме светове“…

Работодателите ще наемат служители, но разминаването между търсени и налични кадри се задълбочава според Българската конфедерация по заетостта

В периода октомври 2023 г. – март 2024 г. работодателите в страната предвиждат скромен, но стабилен пазар на…