Xbox Games Showcase и Starfield Direct с невероятни разкрития

По време на Xbox Games Showcase и Starfield Direct, които се проведоха вчера, на 11 юни, Xbox показа най-амбициозната си гама от игри досега, като много от заглавията, които бяха представени, ще бъдат достъпни в PC Game Pass в деня на излизането им.
 
Представянето, което можете да гледате по всяко време тук, показва множество игри, на които гейминг ентусиастите имат възможността да се насладят. От игри за следващото поколение до неизлъчвани досега ексклузиви като „Clockwork Revolution“ и „South of Midnight“, а също и вълнуващи актуализации от „Fable“„Forza Motorsport“ и „Avowed“. Геймърите също така имаха възможността да станат свидетели и на неизлъчвано досега съдържание от „Starfield“ – дългоочакваната ролева игра от Bethesda Game Studios. Пълното съдържание, можете да видите тук.

За повече информация относно всичко, разкрито на Xbox Games Showcase и Starfield Direct Double Feature, вижте пълното обобщение, както и информация относно множеството заглавия, които бяха представени, в серията от специални публикации на Xbox Wire. Не всички заглавия и продукти са достъпни чрез PC Game Pass.

За да научите повече за някои от най-новите открития, които видяхте днес, и още съдържание за Xbox, подгответе се за Xbox Games Showcase Extended, който ще се състои във вторник, на 13 юни, от 20:00 часа, където ще споделим интересни интервюта за ключови заглавия от Xbox Games Showcase, както и актуализации на игри и новини от партньори. Част от съдържанието, което можете да очаквате в предаването, включва:

  • Кери Пател, директор на „Avowed“, която споделя повече подробности относно играта, след нейното разкриване в геймплей трейлъра на Xbox Showcase
  • Поглед зад кулисите на технологията за улавяне на ефективността, задвижваща „Senua’s Saga: Hellblade II“
  • Изключителен поглед зад кулисите на „Microsoft Flight Simulator – Dune Expansion“
  • Поглед към новоразкрития „Towerborne“ от Xbox Game Studios Publishing и Stoic
Свързани публикации

Кофас: За да излезе от дълга си, Южна Европа трябва да погледне отвъд туризма и да разреши демографската си криза

Експертите по кредитно застраховане от Кофас отчитат възстановяване на броя туристи до нивата отпреди пандемията в цяла Европа,…