Най-дългоочакваното издание на „Beerфестът“ се завръща в Стара Загора

Почитателите на качественото пиво и хубавата музика ще могат да се насладят на традиционния бирен фестивал от 2 до 5 септември

Най-дългоочакваното шесто издание на „Beerфестът“ в Стара Загора ще се проведе от 2 до 5 септември от 19:00 часа на поляната до парк „Загорка“. Традиционният бирен фестивал се завръща през тази година, за да донесе празнично настроение на жителите и гостите на града. Пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора са подготвили изключително богата музикална програма, качествено традиционно и крафт пиво и много изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предишни издания, и тази година биреният фестивал в Стара Загора е със свободен вход и ще събере старозагорци и всички гости на града под звуците на любими рок, поп, пънк и хип-хоп изпълнения.

На сцената на „Beerфестът“ се качват двама от най-обичаните български изпълнители – Любо Киров и Михаела Маринова още в първата вечер. Тематична хип-хоп вечер събира имената на големите 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а любителите на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от група ЕКС. Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от Фондацията в състав – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, а специални гости ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „АЯКС“, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“  и ресторант „Щастливеца“.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка” АД за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Desperados, Starobrno, Affligem, Sol и сайдерите Крадецът на ябълки и Strongbow. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0% и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон и малина.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации