Фолклорен спектакъл обедини старозагорци в последната вечер от Beerфестът 2022

Грандиозен финал поставиха  Deep Zone Project и NADIA, Богдана Петрова и Деси Добрева, заедно с Лудо Младо Бенд

Фолклорен спектакъл обедини старозагорци в последната вечер от Beerфестът 2022 в Стара Загора. Изцяло посветена на българския фолклор и етно музиката, тя събра едни от най-познатите родни певци и артисти на сцената за грандиозен финал. Старт на емблематичното музикално шоу даде съчетанието на български ритми с електронна денс музика на групата Deep Zone Project и нежният вокал NADIA. Последва ги певицата с ангелски глас – Богдана Петрова, която предизвика фурор у всички присъстващи и се погрижи усмивките да не слизат от лицата им. Честта да закрият вечерта и целия бирен фестивал, се падна на огнената самодива на българския фолклор – Деси Добрева и неповторимите музиканти от Лудо Младо Бенд, които накараха публиката да пее с цяло гърло под звездите.

Посетителите, във всеки от дните на фестивала, успяха да се насладят на незабравима музикална програма и качествено пиво. Освен на добре познатите продукти от портфолиото на ЗАГОРКА, гостите имаха възможността да опитат и специално създадената по повод 120-годишнината на пивоварната в града бира – „Юбилейно“. С всяко закупено лимитираното пиво, присъстващите подкрепят Загорка Зелен Фонд, който се ангажира да реализира добра кауза, обвързана със Стара Загора и региона.

За забавлението на присъстващите през цялото време се грижеха и специално организираните допълнителни активности от Heineken Silver, Birra Moretti, Ариана и пивоварна Загорка. Те им дадоха шанса да си спечелят страхотни награди, докато се забавляват със семейство и приятели. За веселото изживяване и на по-малките се погрижиха и от прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“, като им предоставиха възможност за стрелба с стреля с лък, обличане на ризница и демонстрации с меч и др.

След края на всяка от фестивалните вечери старозагорци и техните гости можеха да се възползват от безплатната автобусна линия, създадена в подкрепа на кампанията „Когато шофираш, никога не пий“, която ЗАГОРКА, част от корпорация Heineken, насърчава. Както всяка година, така и сега, се проведе и инициативата „Бира за смет“, която обеща на всеки еко ентусиаст, предал пълно чувалче с пластмасови и кен опаковки от бира, допълнително безплатно пиво.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и през годините постепенно се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а основен партньор през последните години са магазини „АЯКС“. Събитието се реализира и с подкрепата на технически хипермаркет „Багира“, ресторанти „Щастливеца“ и Екопак България.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала във Facebook: thebeerfest и на zagorkacompany.bg.

За ЗАГОРКА АД, част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка отбелязва своя 120-годишен юбилей от създаване си в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията” през 1902 г. от д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес компанията се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“, като насочва своите усилия в три сфери, в които може да направи положителна промяна: опазване на околната среда, социална отговорност и отговорна консумация.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Birra Moretti, Amstel, Stolichno, Starobrno, Desperados и сайдер Крадецът на ябълки. В подкрепа на отговорната и умерена консумация, ЗАГОРКА предлага портфолио от безалкохолни предложения с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0%.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г. досега, ЗАГОРКА печели челни места в конкурса за „Най-зелените компании в България” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

За Загорка Зелен Фонд

Загорка Зелен Фонде национален публичен конкурс за генериране на идеи, насочен към подпомагане устойчивото развитие на Стара Загора и региона. Загорка Зелен Фонд се провежда от 2011 г., като част от програмата на „Загорка“ АД за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. „Създаваме по-добър свят“ и до сега по линия на „Загорка Зелен Фонд“ компанията е предоставила безвъзмездно над половин милион лева за развитието на местната общност.

Свързани публикации
Табела Министерство на елекстронното управление

През 2022 г. „Информационно обслужване“ АД реализира 9 нови функционалности в системите на НЗОК

През 2022 г. „Информационно обслужване“ АД е надградило или реализирало девет нови функционалности в системите на Националната здравноосигурителна…