MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA с до 150 лева отстъпка от Vivacom

Vivacom не спира да изненадва потребителите със страхотни отстъпки на някои от най-търсените смартфони. До края на март телекомът предлага до 150 лева намаление от цената на сгъваемите MOTOROLA RAZR 40 и MOTOROLA RAZR 40 ULTRA, които могат да бъдат закупени в брой или на лизинг с неограничените планове Unlimited, в търговската мрежа и онлайн на vivacom.bg.

MOTOROLA RAZR 40 е сгъваем смартфон, който съчетава достъпна цена, красив дизайн и мултифункционалност. Моделът е направен с рамка от алуминиева сплав, външният дисплей е с Gorilla Glass покритие, а част от корпуса е от веган кожа. Яркият 6,9-инчов основен pOLED екран работи с Full HD+ резолюция и 144 Hz честота на опресняване, а външният му 1,5-инчов дисплей може да бъде персонализиран и да показва различни приложения като календар, времето или музикален плейбек. MOTOROLA RAZR 40 идва със страхотна камера с 64 MP основен сензор, която заснема детайлни кадри, независимо от условията, благодарение на технологията Quad Pixel. Смартфонът предлага чудесно 5G изживяване с бързия процесор Snapdragon 7 Gen 1, с капацитет на батерията 4200 mAh и възможност за безжично зареждане.

MOTOROLA RAZR 40 ULTRA е тънък сгъваем телефон, предлагащ голям и интерактивен външен екран. Впечатляващият му дизайн го превръща в своеобразен моден аксесоар от висок клас, с практичен гръб от еко кожа. Двата дисплея с размери 6,9 инча и 3,6 инча предоставят контраст на дълбоките и черни нюанси, богатите цветове и поддръжка на технологията HDR10+. MOTOROLA RAZR 40 ULTRA разполага със светкавичния процесор Snapdragon 8+ Gen 1, вътрешна памет 256 GB и 8 GB RAM. Основната му 12 МР камера е с оптично стабилизиран f/1.5 обектив и може да снима до 4K и 60 кадъра в секунда, като тя е придружена от 13-мегапикселов сензор с широко 108-градусово зрително поле и диафрагма f/2,2. Докато на основния дисплей може да откриете 32MP Quad Pixel камера. Батерията му е с капацитет от 3800mAh и има достатъчен заряд за целия ден, зареждайки се изключително бързо чрез технологията TurboPower 30 W.

Повече информация за устройствата можете да намерите на vivacom.bg

Свързани публикации

Как под хладнокръвното ръководство на един военен Португалия се нареди сред световните шампиони във ваксинирането?

Сейшал, Португалия, Леви Фернандес от Франс прес. Португалия, която е сред световните първенци по ваксиниранесрещу КОВИД-19, дължи голяма…