„Грилла е в Билла“ стартира отново с още по-атрактивни оферти

Сезонът на грила е официално открит – за втора поредна година BILLA стартира своята кампания „Грилла е в Билла“, предлагайки изобилие от тематични оферти и отстъпки до 43%. От 9 май клиентите на веригата в цялата страна могат да открият всичко необходимо за перфектното барбекю на достъпна цена – прясно месо, винаги свежи зеленчуци, разнообразни подправки, сосове, разхлаждащи напитки, както и уреди и аксесоари за грил.

Сред месните предложения на BILLA се открояват продуктите от собствената марка – Grill Party, която предоставя отлично съотношение между цена и качество. Голямото портфолио на серията включва внимателно транжирани и мариновани продукти от свинско, телешко, пилешко, агнешко и пуешко месо. Под собствения си бранд търговската верига предлага също полуготови картофки и сосове, които са идеална гарнитура към всяко грил изкушение.       

Освен хранителни продукти, клиентите на BILLA могат да намерят цилиндричен грил само за 29,99 лв., както и различни аксесоари за грил на открито. За всички почитатели на грила, които търсят рецепти за вдъхновение, веригата е приготвила и специална серия от кулинарни идеи, подбрани лично от шеф Виктор Ангелов. Съветите на топ готвача са в сайта на BILLA , където всеки може подробно да разгледа какви са необходимите продукти и да проследи начина на приготвяне в отделно видео.

Всички актуални предложения в кампанията „Грилла е в Билла“ можете да разгледате в седмичната брошура на BILLA: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Свързани публикации