BILLA въвежда 10% отстъпка върху цялата сметка за клиентите на свой обект във Варна, който влиза в реконструкция

За да компенсира лоялните си клиенти за периода, в който магазинът е затворен, веригата ще предостави специална отстъпка от 10% върху цялата сметка, във всички свои останали обекти

За четвърта поредна година BILLA продължава с обновяването на магазините си в цялата страна. Първата за 2023 година реновация ще бъде реализирана в обекта на веригата в град Варна, на бул. „Владислав Варненчик“ 48. Магазинът ще бъде затворен за преустройство на 13 март и ще отвори отново врати, с обновена визия и повече удобства за клиентите, в края на април. В знак на благодарност към своите лоялни клиенти, BILLA ще им предостави възможност да пазаруват в останалите обекти на веригата със специална отстъпка от 10% върху цялата сметка. Кампанията ще бъде в сила само за периода, в който обектът е временно затворен, и ще важи за всички клиенти, отчели покупка в него с BILLA Card в определен период преди старта на обновяването.

Клиентите, пазарували с BILLA Card в магазинa на веригата на бул. „Владислав Варненчик“ 48 във Варна, в периода 23 февруари-12 март, ще могат да пазаруват с 10% отстъпка в останалите обекти на веригата по време на целия период на реконструкция на магазина. Отстъпката от 10% се предоставя при пазаруване с BILLA Card. Специалната отстъпка за лоялни клиенти, по време на реконструкция на обекти, BILLA въведе още в края на 2022 година. Това е поредната стъпка на признателност, от страна на веригата, към потребителите, използващи BILLA Card. Отстъпката няма да бъде приложима върху продукти от седмични акции, артикули с етикет „Сега в BILLA”, оферти с BILLA Card, лоялни програми, тютюневи изделия, храна за кърмачета, както и за други стоки с вече намалени цени.

Планираните промени в магазина на бул. „Владислав Варненчик“ 48 във Варна включват изграждане на модерна и уютна търговска зала, каси на самообслужване и електронни етикети, които ще предоставят още по-голям комфорт и удобство на клиентите. Обновяването на магазина включва и поредната стъпки в посока повишаване на енергийната ефективност, чрез инсталацията на ново поколение хладилни витрини и енергоспестяващи системи за LED осветление.

Свързани публикации