Българската софтуерна компания Scalefocus е отличена за втора поредна година като Най-иновативна Технологична Компания в света от престижните International Business Awards®

Компанията получи и златното отличие за „Иновация в енергийния сектор на годината“ за специално разработен инструмент за дигитализиране на процеса на номиниране на кораби за пренос на втечнен природен газ (LNG) и сребро за решението си за AI чат в категорията за „Решение за Изкуствен интелект/Машинно обучение – Финанси“

Scalefocus са удостоени с три престижни награди Stevie® от 21-вите годишни Международни бизнес награди® (IBAs). За втора поредна година компанията спечели златната награда Stevie® за „Най-иновативна Технологична Компания на Годината – с до 2500 служители“. Тя също така получи златното отличие за „Иновация в енергийния сектор на годината“ за специално разработен инструмент за дигитализиране на процеса на номиниране на кораби за пренос на втечнен природен газ (LNG). Освен това Scalefocus беше удостоена със сребърна награда Stevie® в категорията „Решение за Изкуствен интелект/Машинно обучение – Финанси“. Тя беше присъдена за AI дигитален асистент, който подпомага операциите по обслужване на клиенти на международна финтех компания, клиент на Scalefocus, чрез хиляди чат сесии на ден.

International Business Awards® са водещата световна програма за бизнес награди. Повече от 3600 номинации от организации от всякакъв размер и от почти всяка индустрия в 62 държави и територии бяха подадени тази година за разглеждане в широк набор от категории. Победителите в наградите Stevie® бяха определени от средните оценки на повече от 300 изпълнителни директори по света, които участваха в процеса на оценяване през юни и юли.

Постиженията на Scalefocus подчертават ангажимента на компанията към иновациите и постигането на високи резултати в различни индустриални вертикали като енергетика, здравеопазване и финанси, водени от експертизата и решенията ѝ, базирани на изкуствен интелект.

„Изключително щастливи сме да получим тези престижни награди, които са доказателство за отдадеността и таланта на нашия екип. Признанието за нашата работа в енергийни иновации и AI решения подчертава ангажимента ни да разширяваме границите на технологичните възможности, за да създаваме успешни решения за нашите клиенти и индустрията като цяло.“ – споделя Красимир Костадинов, главен технологичен директор на Scalefocus.

Scalefocus е широко призната като пазарен лидер за своя цялостен подход към предоставянето на иновативни технологични решения и продукти. Освен златната награда Stevie® в категорията „Най-иновативна технологична компания на годината – до 2500 служители“, миналата година компанията спечели и сребърната награда Stevie® в категорията за продуктови иновации за „Ускорена и безгрешна ранна диагностика на рак чрез хардуер“. Освен това Scalefocus беше удостоена с бронзова награда за проекта си, свързан със здравеопазването SoFit – мащабируема интегрирана система, предоставяща хардуерно и софтуерно решение за пациенти, които трябва да практикуват физиотерапия или кинезитерапия дистанционно.

„Успехът ни в International Business Awards® е отражение на неуморното преследване на иновации и високи постижения от страна на нашия екип. Наградите подчертават способността на Scalefocus да предоставя иновативни технологични решения с висока добавена стойност за клиентите ни и сме горди да бъдем признати на световната сцена.“ – Иван Иванов, главен изпълнителен директор на Scalefocus.

За Scalefocus

Scalefocus предоставя гъвкави софтуерни решения и услуги с цел да подпомага клиентите си да растат, да иновират и да посрещат бизнес и технологичните предизвикателства. С над 500 успешно завършени проекта за повече от 300 клиенти от Северна Америка, Европа и Близкия Изток, компанията се утвърждава като доверен технологичен партньор на редица Fortune 500 компании и лидери в различни индустриални вертикали – здравеопазване, финанси, застраховане, енергетика, информационни технологии и др. Можете да научите повече за компанията на https://www.scalefocus.com/

Свързани публикации