Vivacom стартира предварителните продажби на Huawei P60 Pro и Mate X3

Huawei P60 Pro пленява със своя уникален дизайн и иновативна Ultra Lighting телефото камера

Вече може да поръчате предварително от Vivacom най-новите модели на Huawei, P60 Pro и Mate X3, до 21 май 2023 г. включително. Устройствата идват в комплект с Huawei Watch GT3 и са на специални цени. Може да вземете Huawei P60 Pro на цена от 46.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX. А сгъваемият Huawei Mate X3 е на цена от 94.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX.

HUAWEI P60 Pro е оборудван с тройна Ultra Lighting телефото камера с обектив с адаптивна механична бленда F/1,4-4,0 и оптична стабилизация на изображението (OIS). Заедно с основната 48-мегапикселова камера устройството разполага и с 13-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив, който също има RYYB сензор и бленда F/2,2 и трета 48-мегапикселова камера, която служи за оптичен зуум. Революционният пробив тук се крие във фотографията при ниска осветеност, която се постига с бленда F2.1 в перископната телефото камера. Резултатът е една невероятно мощна мобилна камера, неподвластна на разстоянията и светлинните условия.

Батерията на Huawei P60 Pro е с капацитет 4815mAh и поддържа 88 W Super зареждане и 50 W бързо безжично зареждане. Само за 10 минути телефонът е вече зареден на 50%. Извитият 6,67-инчов OLED дисплей поддържа LTPO адаптивна честота на опресняване до 120Hz, разполага с Kunlun стъкло и IP68 сертификация за водоустойчивост, осигуряващи защита при разливане на различни течности.

Освен с изключителни технически параметри, най-новото предложение от Huawei се отличава и с необикновените цветови предложения, Rococo Pearl, при които гърбът на всеки телефон е различен. Това и е първият в индустрията дизайн с перлена текструра, базирана на естествен минерален перлен прах. HUAWEI P60 Pro се предлага и в наситено и класическо пясъчно черно, против пръстови отпечатъци, но с блясък на диамант.

HUAWEI Mate X3 проправя пътя напред към нова ера при сгъваемите смартфони. Той е най-тънкият и най-лекият сгъваем смартфон с голям екран в света и е надграден на всички нива – вътрешен и външен екран, ново поколение многоизмерна панта и система за изображения. И двата екрана на устройството са защитени от емблематичното Kunlun Glass покритие. Изключителната устойчивост на Mate X3 e наградена с първите двойни петзвездни сертификати от SGS в Швейцария, за издръжлив външен екран от Kunlun стъкло и устойчив на удар сгъваем вътрешен екран. Mate X3 се предлага само и единствено в цвят Dark Green.

Както всички досегашни смартфони на Huawei, HUAWEI P60 Pro и HUAWEI Mate X3 събират в себе си пълна гама от функционални приложения в платформата AppGallery, където потребителите могат да отрият всички приложения, от които имат нужда.

Повече информация за офертата може да намерите ТУК.

Свързани публикации

Независимо експертно жури ще оценява „зелените“ идеи в тазгодишното издание на конкурса „Загорка Зелен Фонд“

Екип от професионални експерти, включително представители на пивоварна ЗАГОРКА, ще оценява обективно всички „зелени“ проекти, които имат за…