Боян Тодоров представя нова песен “50 на 50”

Известният български инфлуенсър и музикален изпълнител, Боян Тодоров, представи своята нова песен “50 на 50” на 20-ти юли (събота). Песента е придружена от впечатляващо музикално видео, режисирано от Румен Русев.

Песента “50 на 50” звучи енергично и е написана с много чувство за хумор, но в същото време засяга една наболяла тема в съвременното общество – самочувствието и способността да се харесваме, въпреки недостатъците. Парчето говори за ненужните пластични операции, на които се подлагат толкова много хора, повлияни от идеята за “перфектния външен вид”, насаждан от социалните мрежи.

Боян споделя колко важно е за него човек да обича себе си такъв, какъвто е. Той подчертава, че хората са много повече от просто едно тяло – много по-важни са духовният им свят, културата и характерът. Ето какво споделя той:

Песента може да се възприеме и като огледало към мен самия. В живота си съм се сблъсквал с вълна от негативни коментари спрямо външния ми вид. Благодарение на това още в ранна детска възраст свикнах да не харесвам тялото си и лицето си.

В даден момент започнах да осъзнавам колко глупаво е това, колко глупаво е човек да се влияе от чуждото мнение особено относно външния му вид. Повече бих се обидил, ако някой ми каже, че съм глупав, от колкото, че имам грозни криви уши.

Може би е клише, но всеки има недостатъци и според мен рано или късно (това е процес, разбира се) всеки възприема тези свои недостатъци и се чувства добре в кожата си въпреки тях.”

Със своята енергична музика, модерно звучене, рап куплети и мелодичен припев, песента “50 на 50” обещава да се превърне в хит сред почитателите на Боян Тодоров. Той се надява, че освен да ги забавлява, песента ще успее и да замисли феновете му по тези наистина важни въпроси. Ето какво споделя още той:

Мимолетната козметична корекция е нещо, което действително кара много хора да са по-уверени в себе си. Неприятното е, когато това се превърне в мания. Когато човек изгуби истинското си лице след голям брой хирургически намеси.

Насаждането от социалните мрежи, че перфектната визия е обвързана с една и съща форма на тялото и с едни и същи черти на лицето…това намирам за проблем. Изграждането на външния вид като ТОП ценност…

Винаги съм се старал да подсилвам самочувствието на хората около мен чрез малки жестове, редовно обвързани с личността им, с нещата, които ги отличават. Според мен човек е много повече от просто едно тяло.

Не пропускайте да чуете “50 на 50”, както и да гледате видеото към нея, в YouTube канала на Боян Тодоров на този линк – https://www.youtube.com/watch

За повече информация и актуални новини, следвайте Боян в социалните мрежи – Instagram, TikTok, YouTube.

Свързани публикации