Детският смарт телевизор KIVI вече във Vivacom

Иновативното устройство е съобразено с потребностите на всяко дете и може да бъде идеалният коледен подарък

Коледните изненади на Vivacom през празничния декември продължават с премиерата на ново устройство в каталога на телекома – детския смарт телевизор KIVI. Той е създаден специално за детската стая, като дизайнът на рамката му е направен във формата на детски конструктор, който може да се персонализира според въображението на малчуганите. На гърба на телевизора е разположена нощна лампа, излъчваща успокояваща светлина за по-бързо заспиване, а екранът му е защитен от удари и надрасквания чрез закалено стъкло.

Иновативният детски смарт телевизор KIVI Kids TV може да бъде закупен в мрежата на Vivacom на цена от 18.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план EON Premium. Пакетът включва над 210 канала, достъп до Vivacom Arena и допълнителни филмови и спортни пакети.

KIVI Kids TV идва с 32-инчов Full HD дисплей със защитен слой от закалено стъкло, който осигурява абсолютна безопасност за детето. Също така се предлага със стикери, позволяващи на потребителите да го прикрепят сигурно към рафт, предотвратявайки случайни падания. Екранът е устойчив на удари с по-тежки или остри предмети, играчки, метален цип на дреха или кабел за зареждане на телефон. Детският телевизор е оборудван с модерни технологии за подобряване на изображенията като регулиране на контраста на тъмна картина, оптимизиране на по-стари филми за гледане в Full HD качество и контролиране на локалната яркост. Вредното въздействие на синята светилна е минимализирано благодарение на технологията Low Blue Light, която помага за защита на зрението и предпазва от опасните лъчи.

Забавлението с KIVI Kids TV е гарантирано, защото към рамката на устройството могат да бъдат прикрепени пластмасови блокчета за строене в различни размери, цвят и форма. По този начин детето може да създаде уникални дизайни на своя телевизор и да изрази творческите си умения. Телевизорът е съвместим с най-популярните серии конструктори и може да се превърне в незаменима част от забавленията на всяко дете.

Допълнителните екстри на KIVI Kids TV включват специална нощна лампа AlumiGlow на гърба, която излъчва мека светлина за по-лесно заспиване. Регулирането на светлината се управлява от дистанционното управление или от бутон на корпуса на устройството. Детският смарт телевизор работи с Android 11, който осигурява достъп до над 10 000 приложения, включително разнообразие от игри и различни опции за настройка на родителския контрол върху излъчваното съдържание.        

Повече за KIVI Kids TV може да разберете ТУК.

Свързани публикации

Проф. д-р Александър Оскар: „Препоръчително е да се постави четвърта доза, защото това е единственият доказан метод, който предпазва от тежко протичане на болестта“

Проф. д-р Александър Оскар се присъединява към инициативата „Ти решаваш“, която подпомага взимането на информирано решение относно ваксините…