До 300 лева онлайн отстъпка на HMD Skyline и Motorola G54 във Vivacom само до края на септември

Специална промоция с до 300 лева отстъпка на 5G смартфоните HMD Skyline и Motorola G54 Power очаква клиентите на Vivacom. Смартфоните съчетават достъпност и характеристики от висок клас с впечатляващи камери за всички любители на мобилната фотография. Промоционалната цена е валидна само в онлайн магазина на Vivacom и в комбинация с новите Unlimited планове, които са с двойно по-високи скорости[1] и предлагат най-голямата добавена стойност за потребителите досега.

HMD Skyline има голям 6,55-инчов p-OLED дисплей. Екранът е добре защитен със здраво Corning Gorilla Glass 3 покритие. Батерията му е с капацитет от 4600mAh и безжично зареждане с възможност за зареждане на други устройства. HMD Skyline има тройна основна камера с 108 МР главен сензор, 50 МР телефото обектив и 13 МР сензор с ултраширокоъгълен обектив. Системата от камери работи с OIS, която предлага Capture Fusion, 4x увеличение и портретен режим за зашеметяващи снимки с боке ефект, нощен режим, астро режим и 50MP селфи камера с жестова навигация, автофокус и опция за проследяване на очите. Добавеният изкуствен интелект прави приближените изображения изключително детайлни.

Смартфонът поддържа Detox режим, който временно блокира избрани приложения и контакти. Така потребителите могат да контролират времето си пред екрана спрямо своите специфични нужди. Той се предлага в летния розов цвят и класическо черно и в комплект със защитен калъф за клиентите на Vivacom.

Motorola G54 Power идва с голям 6,5-инчов Full HD+ дисплей, който се вмества удобно в ръката. Екранът поддържа до 120 Hz честота на опресняване на картината и 20:9 съотношение на страните за плавно превключване между приложенията и удобно скролване в уебсайтовете. Устройството е оборудвано с усъвършенствания съраунд звук на Dolby Atmos, осигуряващ отлично аудио от големите стерео високоговорители. Смартфонът работи с мощния чипсет MediaTek Dimensity 7020 в комбинация с 12GB RAM и 256GB памет за файлове.

Motorola G54 Power заснема отлични снимки при всякаква светлина благодарение на основния 50 МР сензор с оптична стабилизация и технологията Quad Pixel. Специалната макрокамера позволява улавянето на кристални кадри в близък план, а 16 МР предна камера дава възможност за споделяне на страхотни селфита в социалните мрежи. Батерията с капацитет от 6000 mAh гарантира дълги часове заряд за гледане на любимото съдържание, разговаряне с приятели, слушане на любимата музика или скролване онлайн.  

Повече информация за специалната онлайн промоция във Vivacom ТУК.


[1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100

Свързани публикации

За четвърта поредна година Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ посрещa състезателите на Олимпийски крос триатлон „Лъвско сърце – Утопия“

На 8-ми юни 2024г. Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ ще посрещне едно от най-мащабните спортни събития в България…