FightKlub HD е новият спортен канал в портфолиото на EON

Тематичният канал, част от пакета DiemaXtra, е посветен на бойните изкуства

Vivacom продължава да обогатява своето телевизионно съдържание, като към портфолиото си от телевизионни канали в EON добавя новия спортен канал FightKlub. Тематичният канал, който е част от пакета DiemaXtra и e посветен на бойните изкуства, ще се излъчва на мястото на Trace Sport Stars.

FightKlub ще се появи автоматично за всички съществуващи и нови клиенти на пакет DiemaXtra, както и за клиентите на EON SAT PREMIUM и EON PREMIUM. Новият канал ще предостави на спортните фенове висококачествено съдържание в HD качество с достъп до ексклузивни спортни събития.

FightKlub е сред най-предпочитаните европейски канали, посветен изцяло на бойните спортове и е един от най-популярните в своя сегмент. Сред акцентите в програмата са престижните събития от ONE Championship, серии от MMA, както и зрелищни боксови мачове, муай тай и обобщаващи магазинни шоу програми като Boxing World Weekly и Total Combat.

Пакетът DiemaXtra включва още и ексклузивни спортни събития като българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, английската Висша лига, Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия. Освен футболни събития се излъчват и баскетболните срещи от НБА, Формула 1, испанската баскетболна лига, континенталната хокейна лига, зрелищни бокс турнири и още много интригуващи първенства, обзорни и магазинни спортни предавания, токшоута и коментарни студиа.

Повече информация за DiemaXtra във Vivacom може да намерите ТУК.

Свързани публикации

Сряда X

Филмът Jackass: Кретените завинаги. Най-великата кретения се завръща, макар и с побелял Джони Ноксвил, за да ни припомни,…