Специална инсталация, съчетаваща работа на открито с изстудена бира, ще радва пловдивчани през септември

Вдъхновяващото работно място на Heineken 0.0 – Workstation идва в града под тепетата след огромен интерес в столицата

Мисията на Heineken 0.0 да предоставя различно и вдъхновяващо работно място сред динамиката на забързания град продължава, доказвайки, че безалкохолната бира е перфектният спътник на забързаното работно ежедневие. Всички желаещи да работят на чист въздух в алтернативна градска обстановка ще могат да го направят в иновативната работна инсталация на Heineken 0.0 – Workstation в гр. Пловдив от 1 до 30 септември. Използването на новото работно кътче в града под тепетата ще бъде напълно безплатно за всички работещи, които са любители на изнесения офис и може да бъде запазено още сега на https://www.heineken.com/bg/bg/workstations.

През целия месец септември пловдивчани ще имат възможността едновременно да работят на открито в приятна и свежа обстановка на територията на Skapto (Пловдив) на ул. Йоаким Груем 24 в кв. Капана, докато се наслаждават на превъзходния вкус на неустоимата безалкохолна бира – Heineken 0.0. Инсталацията ще предлага абсолютно всички удобства, с които разполага и един стандартен офис. Работното кътче включва безплатен Wi-Fi, приятна атмосфера на открито и неограничени комплименти Heineken 0.0. Спазвайки всички противоепидемични мерки, всеки желаещ ще може да се възползва от самостоятелно място за работа за слот от 2 часа и 30 мин. Тези, които искат да се насладят на иновативната приятна атмосфера трябва да резервират своето място предварително в платформата на „Heineken 0.0 Workstation“.

Heineken 0.0 Workstation в гр. Пловдив е естествено продължение на кампанията след големия интерес, който предизвика в гр. София. В рамките на почти два месеца, всички желаещи да работят в две локации в центъра на града, се насладиха на приятна и различна работна атмосфера. Първото издание на изнесения офис на Heineken 0.0 очарова столичани и всички свободни места бяха изчерпани в рамките на броени дни, поради което брандът удължи кампанията си, за да може максимален брой желаещи да се възползват от работното място.

За ЗАГОРКА АД

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка” АД за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Desperados, Starobrno, Sol и сайдерът Крадецът на ябълки. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0% и Ариана Радлер 0.0%. За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации