ИКЕА Център за поръчки Пловдив се разшири

Новостите включват и широк асортимент от шведски храни

За своя 10-и рожден ден на българския пазар, шведският бранд за интериор и обзавеждане ИКЕА обяви разширяването на вече съществуващия център за поръчки в Plovdiv Plaza Mall.

За да предложи още по-добро преживяване на своите клиенти в областния град, ИКЕА център за поръчки е вече с 360 кв. м. по-голям, като в него се включва разширяване на отдел „Спални и гардероби“, както и представяне на нов отдел „Офиси“.

В ИКЕА Пловдив  потребителите вече могат да открият двойно повече продукти за директно вземане, а напълно нов за пловдивчани е асортиментът от шведски храни, включващ разнообразие от охладени и замразени продукти.

„С разширяването на центъра за поръчки в Пловдив, ИКЕА предлага много повече възможности и вдъхновение. Нашата цел е да направим клиентското преживяване още по-добро, като представим и пълния асортимент от шведска храна – нещо не толкова познато на пловдивчани. Това е част от стратегията на ИКЕА да бъде все по-достъпна за своите клиенти – вярвам, че успяваме в това начинание и ще продължаваме да работим, за да допринесем за неговото реализиране“, споделя Боян Цветилов, управител на ИКЕА Център за поръчки Пловдив. Всички потребители могат да поръчат артикули от пълния асортимент, наличен в ИКЕА онлайн магазин, които да бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки в Plovdiv Plaza Mall. Наред с това, ИКЕА предлага и над 1000 артикула, които потребителите могат да грабнат на момента.

Следете всичко около ИКЕА тук: Website , Facebook , YouTube и Instagram

Свързани публикации