ИКЕА търси поводи за празнуване

В разгара на лятото, шведският бранд дава сцена на най-нестандартните идеи за споделяне на специални моменти заедно

ИКЕА България обяви своята лятна кампания, която събира на едно място различни идеи за празнуване и предоставя възможност част от тях да бъдат осъществени в тематични пространства в София и Варна.  

Инициатива е мотивирана от желанието на хората да прекарват повече време навън през горещите летни дни с най-близките хора. Дори участниците да нямат конкретен повод, като експерт по обзавеждането ИКЕА ще покаже, че има маса за всяка оригинална идея за празнуване, независимо от темата.

За целта предстои да бъдат обособени 5 тематични къта, единият от които във Варна, а останалите в София. Те ще очакват своите посетители и техните специални поводи:

Пикник HAMNÖN дава възможност за приятно градско изживяване през лятото. Събитието ще се проведе в Южен парк 2 в два дни – 29-и и 30-и юни, а веселите компании ще могат да отпразнуват своя повод сред природа и спокойна атмосфера.

Барбекю парти GRILLSKÄR ще се проведе в София (дворът на BLVD 138) на 12-13-и август и Варна (Карин Дом) на 5-6-и август. Обособените празнични кътове ще дадат възможност на посетителите да развихрят своите умения в приготвянето на барбекю и да планират запомнящи се забавления на открито.

Парти с гледка ÖMSESIDIG е темата, която ще събере празнични компании на терасата на Бетахаус (пл. Славейков) на 5-6-и август. В същото пространство ще се приюти и Романтична вечеря TÄRNÖ, на 12-и и 13-и август, с гледка към Витоша над покривите на града.

Всеки, който има интересна идея за своя празник, може да я сподели в социалните мрежи на ИКЕА България, а на томболен принцип и поетапно ще бъдат избрани победителите, които ще могат да отпразнуват повода си в приятна градска атмосфера.

Повече за кампанията можете да откриете на следния линк: https://www.ikea.bg/povodi

Свързани публикации

Кофас: Затварянето на алтернативните канали за износ на украинско зърно може да доведе до висока инфлация на храните

След въвеждането на строги ограничения върху вноса на украински селскостопански и хранителни продукти в България, Унгария, Полша, Румъния…