“Кендал за ABOUT YOU” представя основната есенно-зимна колекция с много лична кампания: Кендал пренася своите фенове в детската си мечта – да живее в ранчо за коне

На 4 декември в 19 ч. модният онлайн магазин ABOUT YOU представя своята основна лимитирана колекция и втора такава с известната модна икона Кендал Дженър. Есенно-зимната колекция се състои от 40 екстравагантни и лимитирани продукта, изработени от висококачествени материали със силен моден акцент. Всички те отново са вдъхновени от индивидуалния стил на Кендал. Важен момент от кампанията на колекцията е, че Кендал ни кани в много лично пространство: ранчо за коне. „Кендал за ABOUT YOU“ ще е налична ексклузивно в 19 ч. във всички 26 онлайн магазина на ABOUT YOU в цяла Европа. Феновете, които се регистрират на www.aboutyou.bg, ще получат възможност за ранно пазаруване, 24 часа преди официалното стартиране на лимитираната колекцията.

След огромния успех на първия тийзър през юли тази година, ABOUT YOU и Кендал представят основната лимитирана колекция за тази есен/зима. Новата кампания е заснета в ранчо за коне в Ел Ей и представя Кендал в много лична обстановка: заедно с ABOUT YOU тя върви по алеята на спомените и разкрива на феновете си своето място за уединение  и уют. „Обичам конете. Това е моя детска мечта и винаги съм искала да бъда в ранчо сред природата, с куп животни“, споделя Кендал.

Първата лимитирана колекция включваше любимите ежедневни дрехи на Кендал, а сегашната е разширена и включва по-модерни дрехи за специални поводи като строг костюм или бургундски кожени панталони, както и дрехи за ежедневието.

„След успеха на малкия ни тийзър, сега правим крачка напред и представяме същинската колекция на нашите клиенти. Кендал ще представи над 40 лимитирани бройки с по-модерни силуети с акцент върху висококачествени материали и специални кройки. Освен това, продуктите от колекцията отново са номерирани с уникален код, който включва рождения ден на Кендал, което прави колекцията още по-лична“, споделя Джулиан Янсен, Директор Съдържание за ABOUT YOU.

Мястото на снимките е Лос Анджелис, много близо до квартала, в който е израснала Кендал, така че моделът има силна лична и емоционална връзка с локацията. „Определено съм мъжкарана и обичам всичко в тази колекция, защото наистина се състои от дрехите, които нося в ежедневието си. Имам чувството, че това съм аз в бъдещото ми ранчо, точно когато излизам с удобно долнище, за да нахраня конете вечер, преди да отида на вечеря с елегантния си костюм“, споделя моделът. Резултатът е много лична кампания, която улавя всички тези чувства. Снимана е от световно известната Зоуи Гросман, а творческото ръководство е на студио Доналд Шнайдер. Ексклузивните стилове ще бъдат достъпни от 4 декември във всички 26 онлайн европейски магазини на ABOUT YOU, в размери от 34 до 44. Ценовият диапазон на продуктите е между  24,90 € и 199 €. От днес феновете, които се регистрират на www.aboutyou.bg, ще получат възможност за ранно пазаруване на всички модели, включени в колекцията, 24 часа преди официалното стартиране.

За ABOUT YOU

ABOUT YOU дигитализира класическата разходка по магазините, като създава вдъхновяващо и персонализирано пазаруване през смартфона. В ABOUT YOU фокусът е върху клиентите, които получават подкрепа, за да изразят индивидуалния си стил чрез модата. На уебсайта aboutyou.bg и в многократно награждаваното приложение на ABOUT YOU клиентите намират универсално вдъхновение и асортимент от над 150 000 артикула от над 1000 марки. С повече от 30 милиона уникални активни потребители месечно, ABOUT YOU е една от най-големите платформи за мода и лайфстайл в Европа. Понастоящем тя работи на 26 европейски пазара. С пакета ABOUT YOU Commerce Suite компанията за модни технологии предлага и собствена инфраструктура за електронна търговия като лицензиран продукт. Акциите на ABOUT YOU се търгуват на Франкфуртската борса и са приети в индекса  SDAX® през септември 2021.

Свързани публикации

Антъни Фаучи призова Китай да оповести медицинските досиета на служители в лаборатория в Ухан, пише в. “Файненшъл таймс”

Главният експерт на САЩ по заразни болести доктор АнтъниФаучи призова Китай да оповести медицинските досиета наслужители в лаборатория…