LG АУДИО РЕШЕНИЯ ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ

LG Electronics предлага продукти подходящи за всички нужди на любителите на музика във всеки момент от ежедневието им

„LG аудио” е еквивалент на висококачествен звук. Благодарение на иновативните технологии, висококачествени продукти и Hi-Fi и микро Hi-Fi системи, аудио решенията на LG съчетават уникален дизайн и функционалност. С тях всеки дом може да се превърне в едно не просто стилно място, но в истинско вдъхновение с изтънчен външен вид за всеки любител на музиката и не само. Продуктите на LG в тази категория се предлагат в широк спектър и са създадени, за да отговорят на нуждите на потребителите във всяка ситуация от ежедневието им – дори работата.

XBOOM Go PN1

Високоговорителят XBOOM Go PN1 е перфектният спътник на онлайн срещите, към които светът успешно премина през последните две години. Той осигурява ясно качество на разговорите, за да може онлайн срещите да протичат по-гладко, а качеството да е по-ясно отвсякога. Дизайнът е компактен, без да заема излишно място, което го прави изключително удобен за всеки офис и бюро. Полезна функция е и възможността за заглушаване на допълнително устройство, чрез която потребителите могат да избегнат дублирането на гласовете или шума. Допълнително предимство е и дългият живот на батерията, която издържа 5 часа в активен режим, а безжичното свързване се извършва само с едно натискане на бутона.

Високоговорител LG XBOOM Go PN1

Перфектен за работна среда, високоговорителят XBOOM Go PN1 обаче намира приложение и в други ситуации. Издържа всички изисквания на потребителите и за приключения на открито. При пътуване или разходка по любимата пътека високоговорителят може лесно да се закачи към чантата, за да предостави още по-добро изживяване на потребителите, докато се наслаждават на великолепен стерео звук. Водоустойчивостта му гарантира това дори при лошо време.​​

LG XBOOM OK55 & OK99

Тези високоговорители на LG имат всичко и са перфектни за всеки случай – особено за разтоварващ купон на закрито или пък навън. С мощен звук и впечатляващи DJ ефекти, продуктът е изключително подходящ за истинските любители на музиката и забавленията. LG XBOOM OK55 е разработен така, че да е подходящ за всеки купон, без значение от размера, а с басовите му високоговорители с многоцветно осветление, което се променя в ритъма на музиката впечатляват всички гости и създават уникално настроение на вечерта. Високоговиртелите имат и професионална DJ функция, която позволява на потребителите да разгърнат въображението си и да надградят купона с разнообразни звукови ефекти като стържене, повторение на част от песента или други. С лесно управление може да се включи и контролера Party Accelerator, който вдига настроението с бумтящ звук и лудо осветление. А след купона потребителят може да изпрати миксираните парчета и към телефона си.

Високоговорител LG XBOOM OK55

С натискане на един бутон пък потребителите могат да заглушат вокалите от почти всяка песен и източник, за пълно забавление на караоке. Потребителите могат дори да променят тоналността на песента, за да подхожда по-добре на гласовия диапазон на групата. Така купонът ще е с любимите песни на компанията, без да се налага закупуване на специални версии на песните. Към това забавление може да се добавят и 18 различни вокални ефекта, с които пеещият да промени гласа си за още повече настроение.

LG TONE Free

Безжичните слушалки на LG тип Earbuds от серията TONE Free са страхотни за всяка част от ежедневието – изключително комфортни, те могат да са навсякъде с потребителя, предоставяйки му качествен звук и многофункционалност, за да адаптират изпълнението си с обкръжението му.

Безжични слушалки LG TONE Free Pearl White

Слушалките са много компактни, но това не означава, че им липсва мощност – LG TONE Free са изработени с още по-силен бас с еквалайзер и с помощта на четирите му режима, които потребителят може да настрои така, че да пасват на музикалния му вкус: Режим Подсилване на ниски тонове – подходяш за поп и електронна музика; Режим Завладяващ – подходящ за игри и филми; Режим Подсилване на средни тонове – подходящ за джаз и класическа музика; Режим Естествен – за всички видове музика.

Безжични слушалки LG TONE Free Charcoal Black

Една от най-удобните функции на слушалките е персонализацията на режима Ambient Sound (Околна среда), който може да се адаптира според ситуацията на потребителя, така че да е напълно наясно с обкръжението си. Това прави слушалките изключително безопасни и подходящи за използване навън, незвисимо дали се използват при спорт или разходки в градска среда. Освен това са хипоалергични с удобни накрайници от гел от медицински клас за ушите, изработени от нетоксичен, хипоалергичен силикон, който гарантира по-малко притеснения при целодневно използване. За максимално удобство при носене се изработват в три размера, от които потребителите могат да изберат перфектния за себе си.

Разгледайте всички решения на LG за висококачествено предаване на музиката и максимален комфорт в ежедневието: https://www.lg.com/bg/audio

Свързани публикации

ManpowerGroup България: В повечето бизнес сектори в страната се очакват повишения на възнагражденията с цел да се запазят текущите таланти в организациите.

На 15-и януари 2022 г. беше публикуван анализът на последното проучване на ManpowerGroup България „Заплати и допълнителни придобивки…