Най-новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 5 вече във Vivacom

Телекомът предлага всички устройства от серията в комплект с безжичните слушалки Huawei Freebuds 5i и 3 месеца безплатен абонамент за Huawei Health +

С официалната премиера на най-новата серия смарт часовници на Huawei – Watch GT 5, Vivacom предлага пълното разнообразие от 12 модела. Цените започват от 7.98 лева на месец за Watch GT 5 и 15.98 лева на месец за Watch GT 5 Pro на лизинг за 24 или 36 месеца в комбинация с план Unlimited от Vivacom. Всички фенове на марката, които закупят моделите от Vivacom, получават в комплект безжичните слушалки Huawei Freebuds 5i и 3 месеца безплатен абонамент за услугата Huawei Health +. Тя дава достъп до тренировки за начинаещи и напреднали, медитации, план за поддържане на физическа форма и дихателни упражнения и други.

Vivacom предлага Huawei Watch GT 5 и Huawei Watch GT 5 Pro в цялата търговска мрежа и дава възможност за предварителни поръчки на премиум моделите Huawei Watch GT 5 Pro 42mm CERAMIC WHITE, Huawei Watch Ultimate в зелен цвят и Huawei Watch D2 на vivacom.bg до 23:59 на 11 октомври. А желаещите да се сдобият с Huawei Watch GT 5 Pro 42mm в бял цвят и Huawei Watch GT 5 41mm в кафяв цвят могат да го направят, като ги заявят на vivacom.bg до 23:59 ч. на 19 октомври.

Новите модели смарт часовници на Huawei впечатляват потребителите с изискания си дизайн, първокласна изработка и материали като бяла керамика, аерокосмически клас титан и дисплей от сапфирен кристал при Huawei Watch GT 5 Pro. Всички устройства са съвместими с iOS и Android и предлагат множество функционалности като водоустойчивост, прецизна GPS навигация и ефективно управление на физическата активност. Моделът Huawei Watch D2 осигурява до 5 часа работа с едно зареждане, докато останалите часовници – издържат до 14 дни при типична употреба и могат да бъдат заредени безжично само за 60 минути.

Освен това, смарт часовниците от серията Watch GT 5 предлагат и модернизирана технология за мониторинг на здравето. Интегрираната система Huawei TruSense им предоставя подробна и точна информация за кръвното налягане, сатурацията, съня и сърдечния ритъм и физическа активност. С нея, потребителите имат възможността да проследят състоянието си само с един клик и при нужда – да коригират своите навици.

Huawei Watch GT 5 са модни аксесоари, които са изключително подходящи и за хората, които обичат да спортуват или просто се наслаждават на дълги разходки сред природата, грижейки се за здравето си. Те предоставят детайлна информация за надморската височина, налягането и предупреждават в случай на влошени метеорологични условия. В допълнение, те разполагат и със системата Sunflower Positioning, която осигурява точна GPS навигация и поддържа функцията Return, която навигира потребителите обратно до точката на тръгване.

Освен за любителите на природата, новите смарт часовници на Huawei са идеални и за всички голф ентусиасти, тъй като поддържат специален голф режим. С тях, феновете на голфа вече могат да се възползват от множество революционни функции, които правят обстоен анализ на ударите и дават съвети в реално време.

Ето и цените на част от моделите във Vivacom в комбинация с план Unlimited MAX:

HUAWEI GT5 46MM – на цени започващи от 7.98 лева на лизинг за 24 месеца;

HUAWEI GT5 41MM – на цени започващи от 7.98 лева на лизинг за 24 месеца;

HUAWEI GT5 PRO 46MM – на цени започващи от 15.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца;

HUAWEI GT5 PRO 42MM – на цени започващи от 20.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца;

HUAWEI WATCH D2 – на цени започващи от 20.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца;

HUAWEI ULTIMATE GREEN – на цена от 40.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца.

Повече информация за най-новите смарт часовници от серията Huawei Watch GT 5, може да откриете на vivacom.bg.

Свързани публикации

INSAIT обяви уникална за Източна Европа докторантска програма: 36 000 евро годишна стипендия в България с професори от Carnegie-Mellon, EPFL, ETH Zurich, MIT и Yale

Талантите на България вече не са изправени пред дилемата – да приемат високо платена работа в ИТ индустрията…