През юли до 400 лева онлайн отстъпка на серията Honor 200 във Vivacom

Смартфоните на месец юли с атрактивни намаления във Vivacom са моделите от най-новата серия Honor 200. Те са с отстъпки до 200 лева в магазинната мрежа и ексклузивна двойно по-голяма отстъпка до 400 лева в онлайн магазина на vivacom.bg. Промоционалните цени са валидни за всички клиенти, които изберат новите Unlimited планове на Vivacom. Те имат най-голямата добавена стойност за клиентите на телекома досега и осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости[1], неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС[2].

Honor 200, Honor 200 Pro и Honor 200 Lite са стилни и мощни устройства, перфектен избор за всеки, който търси съчетание от елегантен дизайн, множество смарт функции, висока производителност и впечатляваща камера. Камерите и на трите модела от серията Honor 200 са на студийно ниво и с резолюция от 50 милиона пиксела, като осигуряват безупречно качество на снимките и видеата. В Honor 200 и Honor 200 Pro е включен и специалният режим за снимане на Аркур, който придава на портретните снимки професионален вид, с реалистични тонове на кожата и сенките. Двата модела работят с мощната 5200mAh силициево-въглеродна батерия, която гарантира дълготрайна работа през целия ден, а батерията на Honor 200 Lite е с капацитет 4500 mAh и поддържа 35W бързо зареждане.

Honor 200 Lite има 6.7-инчов AMOLED дисплей със сертификат за защита на очите от синята светлина. A Honor 200 Pro разполага с ярък дисплей, поддържащ 1.07 милиарда цвята, който осигурява изключителна яснота дори и при силна слънчева светлина.

Смартфоните се отличават и със стилния си дизайн, като Honor 200 се предлага в цветовете Emerald Green, Moonlight White и Black, Honor 200 Pro – в Ocean Cyan, Moonlight White и Black, а Honor 200 Lite – в Cyan Lake и Midnight Black.

И трите модела са 5G и осигуряват достъп до 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в България. [3]

Повече информация за ексклузивната отстъпка на серията Honor 200 във Vivacom можете да намерите ТУК.


[1] Двойна макс. скорост на download за планове Unlimited 20/200 в сравнение с Unlimited 10/100.

[2] Включените МВ важат във всички оператори в Албания, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Монако, Обединеното кралство, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Черна гора и Швейцария. Повече на vivacom.bg.

[3] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 21.05.2024 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg”

Свързани публикации