Scalefocus с приз от Forbes Business Awards 2022 за иновативна компания на годината

За втора поредна година Scalefocus е отличена с първо място в категорията, която оценява цялостния подход при иновации в организацията

Scalefocus затвърди позицията си на лидер сред компаниите с успешни практики, свързани с въвеждането на иновативни начини на работа, спечелвайки приза на Forbes Business Awards 2022 в категория „Иновативна компания“ за втора поредна година.

Признанието идва във важен етап от развитието на организацията, която тази година празнува своя първи юбилей. През годините Scalefocus устойчиво надгражда екипите, процесите и бизнес активностите си, следвайки стратегия за превръщането си в мултинационална компания с фокус върху предоставянето на цялостни решения с висока добавена стойност, които ускоряват бизнес трансформацията на клиентите й, помагайки им да иновират и да посрещат успешно технологичните и бизнес предизвикателства.

Днес компанията е предпочитан технологичен партньор за редица Fortune 500 компании и лидери в различни индустриални вертикали – здравеопазване, финанси и застраховане, енергетика, информационни технологии и други. Формулата за успеха е превръщането на иновацията в неизменна част от културата на Scalefocus.

„Преди няколко седмици Scalefocus навърши десет години и да получим точно тази награда за иновации, при това за втора поредна година, е огромно признание за нас. През това десетилетие извървяхме дълъг път като компания, като за нас иновацията винаги е била начин на мислене, който сме се стремели да развиваме и надграждаме с всяка изминала година“, каза по време на церемонията Иван Иванов, изпълнителен директор на Scalefocus.

Свързани публикации