Scalefocus спечели „SEE Employer of the Year“ от наградите на AIBEST

Софтуерната компания спечели поредното значимо признание за ролята си на работодател 

В тазгодишното издание на „AIBEST Awards“ компанията бе отличена като Работодател на годината за района на Югоизточна Европа. Наградите са естествено продължение и признание за целенасочената работа на компанията да изгради среда, в която хората  могат да реализират своя потенциал най-пълноценно. Това Scalefocus постига чрез инвестиране в тяхното кариерно израстване,чрез осигуряване на среда, стимулираща усвояването на допълнителни знания и развитие, чрез предоставянето на възможности за работа по разнообразни и предизвикателни проекти за значими международни клиенти.  

Scalefocus винаги е давала приоритет на холистичното развитие на своите служители, като вярва, че един ангажиран и мотивиран екип е ключът към предоставянето на изключителни решения за клиентите. Инвестициите на компанията в инициативи за обучение и развитие на служителите я отличават като лидер в индустрията. 

„Спечелването на „SEE Employer of the Year“ от „AIBEST Awards“ е доказателство за нашия непоколебим ангажимент към служителите ни. Вярваме, че когато колегите ни процъфтяват, това води и до успех за нашата компания. Инвестицията ни в непрекъснато обучение, менторски програми и възможности за кариерно развитие дава възможност на нашите колеги да разгърнат пълния си потенциал, като същевременно гарантира, че предоставяме най-високо ниво експертен опит за нашите клиенти.” – Цветелина Еремиева, Chief People Officer в Scalefocus. 

Основана през 2012 г., Scalefocus сe утвърждава като една от най-бързоразвиващите се компании в Източна Европа и една от най-иновативните в България, многократно отличена от престижни международни организации като Deloitte, Financial Times, Forbes и International Business Awards. Днес компанията предоставя гъвкави софтуерни решения и услуги на клиенти от 3 континента през 7 локации в България, Северна Македония и Турция. В портфолиото ѝ са редица Fortune 500 компании и лидери в различни индустрии. През последната 1 г. компанията запазва водещата си позиция като предпочитан работодател и доставчик на софтуерни услуги. 

Наградите на AIBEST отличават усилията на компании от ITS сектора на Югоизточна Европа, инвеститори и местни власти да отличават и насърчават най-добри практики и бизнес постижения с цел създаване на благоприятна бизнес среда за растеж на ITS екосистемата. 

Повече информация за наградите и победителите може да бъде намерена на: https://aibest.org/seeannualconferenceandawards 

Свързани публикации