Партньорство между Settle и Seewines осигурява бърз и лесен начин за покупка на вино онлайн

Услугата за дигитално разплащане на сайта представлява сигурна алтернатива на въвеждането на картови данни

Seewines, магазинът за вино и спиртни напитки с богато портфолио от над 1500 артикула от повече от 250 производители, стартира сезона с ново партньорство, което цели да предостави на клиентите бърз, сигурен и удобен начин за пазаруване на сайта. Новата услуга за дигитално разплащане, осигурена от Settle, норвежкият пионер в сферата на финансовите технологии с повече от 10 годишна история, дава възможност за мигновено плащане само с едно плъзване по екрана, без въвеждане на картови данни. Този алтернативен начин позволява разплащане от разстояние или на място само чрез мобилно приложение на телефона, като така максимално улеснява достъпа на потребителите до широкия избор от продукти и спестява време.

„Изключително много се радваме, че можем да представим това ново партньорство със Seewines. Със Settle любителите на виното вече имат достъп до много лесна, удобна и сигурна услуга, която им позволява да плащат за секунди от всички кътчета на България, за да закупят любимото си вино, и то при високо ниво на сигурност, без да е необходимо да споделят номера на банковата си карта“, коментира Детелина Момчева, Settle България.

За първите клиенти, използвали новия начин на плащане за своите поръчки, компаниите предвиждат и специални изненади. Десет потребители, заплатили със Settle до края на август, ще получат подарък Mystery Box със специално селектирани вина от професионалните сомелиери на Seewines. Пълните условия на кампанията могат да бъдат видяни тук.

Сред главните предимства на Settle, като една от водещите платформи за мобилни разплащания в Европа е, че няма месечни такси или такси при заплащане и прехвърляне на пари към IBAN на клиента. Цялата процедура е с изключително високо ниво на сигурност и регистрацията отнема по-малко от минута. Необходимо е единствено да се свали приложението от Google play или Apple store, да се въведат име и телефонен номер.

„Започнахме това ново партньорство, за да отговорим още по-точно на нуждите на нашите клиенти. Със Settle, вярваме, че услугите ни са по-иновативни и по-сигурни за потребителите, а в същото време дават възможност за по-бързо и лесно приключване на всяка поръчка“, сподели от своя страна Благовест Димитров, маркетинг мениджър на Seewines.

За разлика от други дигитални портфейли, Settle не изисква потребителят да направи top-up на акаунта си, а единствено да прикачи банковата си карта, чиито данни остават защитени като информация в приложението, но не се споделят с търговците или получателите на плащане. За покупки на стойност над 60 лева е необходима верификация на профила, също бърза и стандартна процедура. Самото разплащане на сайта става чрез QR код, който автоматично се генерира при избиране на Settle като начин на плащане. Той трябва да бъде сканиран с приложението и така покупката е осъществена с едно плъзване по екрана.

Свързани публикации