Старт на предварителните поръчки на новия Honor Magic V3 във Vivacom с 500 лв. отстъпка

От днес Vivacom приема предварителни поръчки за най-новия сгъваем смартфон Honor Magic V3. Само до края на месеца най-тънкият модел на марката се предлага с 500 лв. отстъпка в онлайн магазина на Vivacom, с възможност за лизинг и в комбинация с най-новите планове Unlimited.

Honor Magic V3 впечатлява с множество иновации и елегантен дизайн. Моделът се отличава с ултратънкия си корпус, изработен от висококачествени материали, и осигурява ненадминато изживяване за потребителите както при работа, така и при забавление. Сред нововъведенията е усъвършенстваната система за сгъване, която прави устройството много по-устойчиво и удобно за ползване. Сгъваемият смартфон има тройна система от камери, като основната е 50МР с оптична стабилизация, 50МР модул с перископичен обектив, както и 40МР широкоъгълен модул. Така камерата на Honor Magic V3 улавя перфектните кадри, благодарение на оптичния ѝ зуум, както и революционната AI технология за обработка на изображенията. Екранът на смартфона е голям 6,43-инчов LTPO OLED и е защитен от технологията „Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield“, която е 10 пъти по-устойчива на надрасквания, а дисплеят е с подобрена технология за намаляване напрежението на зрението, чрез помощта на изкуствен интелект и AI Defocus.

Honor Magic V3 разполага със страхотната функция Honor Parallel Space, базирана на изкуствен интелект, с която потребителите вече могат да имат два отделни смартфона, като разделят основния дисплей, с възможността за две SIM карти. Допълнително, той притежава множество AI функции през Magic portal, включително „circle“ търсене и моментни преводи с Face-to-face Translation.

Honor Magic V3 работи с мощния чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 и има 12 GB оперативна и 512 GB вътрешна памет. Смартфонът предлага голяма батерия с капацитет 5150 mAh, която поддържа безжично зареждане 50W и 66W – кабелно, за бързото зареждане на смартфона при различни обстоятелства.

Повече информация за предварителната поръчка ТУК.

Свързани публикации