VIVACOM Arena ще зарадва всички любители на филмите и сериалите с нова програмна схема

Изобилие от хитови филмови заглавия и изцяло нов слот за сериали ще бъдат на разположение от февруари за зрителите на филмовия канал на оператора

VIVACOM Arena ще зарадва всички любители на филмите и сериалите с изобилие са хитови филмови заглавия и изцяло новия слот за сериали, който за първи път ще е през седмицата.

Всеки делничен ден от понеделник, 6 февруари, от 19:00 часа, зрителите ще имат възможността да се насладят на неочакваното продължение на увлекателната история за любовта в новия трети сезон на сериала „Любов в окови“. Историята на Катерина, която е  крепостна на един от най-богатите помешчици в губернията продължава, а животът ѝ е все още разполовен между два несъвместими свята – на крепостните и на дворяните. Легендарната любовна история, която спечели сърцата на милиони зрители, се завръща! Дали този път съдбата ще бъде благосклонна към крепостната? Отговорът е в 3-ти сезон на сериала.

Първият ден на уикенда пък ще зарадва всички фенове на комедията с премиерни заглавия от 19:00 часа, които да гарантират доброто настроение. А за още по-уютен уикенд, прекаран вкъщи пред екрана, хитови филмови заглавия ще очакват зрителите всяка събота и неделя от 21:00 часа.

На любимо съдържание през почивните дни ще се радват още и най-малките зрители, благодарение на специалната „Детска зона“. Това е другата новост в програмата на VIVACOM Arena, защото за първи път каналът ще предложи множество любими анимационни филми в толкова голям часови диапазон – от 06:30 часа до обяд. Освен това, всяка неделя от 10:00 часа, малчуганите ги очаква и премиерно заглавие, подходящо за цялото семейство.

Акцентите от телевизионната програма на VIVACOM Arena през февруари хронологично включват още:

Излъчването на едно от най-големите модни събития в България – наградите за мода „Code Fashion Awards 2023“, на 10 февруари от 22:00 часа. Освен това, по случай 150 години от обесването на Васил Левски на 19 февруари, операторът ще излъчи българския игрален филм „Дякон Левски“.

VIVACOM Arena продължава да отговаря на нуждите на своите зрители, както и да поддържа техния интерес успешно, независимо от възрастта им, като им предлага изобилие от хитови и премиерни филмови заглавия или сериали. Всеки месец VIVACOM Arena е в ТОП 10 на най-гледаните канали в платформата EON на телекома, с което затвърждава конкурентната си позиция спрямо големите телевизионни канали.

Повече информация за VIVACOM Arena, виж на arena.vivacom.bg

Свързани публикации