Vivacom предлага иновативните безжични слушалки Huawei FreeClip в комплект със смарт гривна

Потребителите на Vivacom вече могат да се сдобият с най-новите безжични слушалки на Huawei – FreeClip, в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Предложението е валидно до 21 април онлайн и в магазините на телекома на цена 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Безжичните слушалки Huawei FreeClip са едновременно елегантни и удобни, благодарение на своя C-bridge Design. Не само комфортни, но и минималистични, те са с отлично качество на звука, кристално чисти вокали и разговори в комбинация с дълъг живот на батерията. Един напълно зареден кейс за слушалки осигурява до 32 часа слушане. Освен това, потребителите могат да свържат слушалките към две устройства и да превключват аудиото между тях безпроблемно, независимо дали устройството работи с iOS, Android или Windows.

Революционните слушалки подлежат на контрол с жестове, които всеки може да персонализира, за да отговорят на множество функции. Huawei FreeClip разполагат и с Open-ear технология, благодарение на коятопотребителите могат да се потопят в музиката, като същевременно не пренебрегват и промените в околните звуци. Слушалките са взаимозаменяеми, което означава, че няма значение коя слушалка на кое ухо ще бъде поставена, и притежават сертификат за устойчивост на прах и вода IP54.

Смарт гривната Huawei Band 8 е с елегантен AMOLED безрамков екран с извити ъгли. Иновативният дизайн на гривната позволява бърза и лесна смяна на каишката, а самото устройство се зарежда до пълен капацитет само за 45 минути. Потребителите имат възможността да персонализират циферблата си или да изберат от над 10 000 готови дизайна. Смарт гривната е и универсален помощник в здравето и спорта. Благодарение на системата TruSleep™ 3.0, тя проследява всяка секунда от съня и предоставя съвети за неговото подобряване. Допълнително функцията Smart TruSeen™ 5.0 следи нивото на сатурацията и помага на потребителите в тяхната грижа за здравето. Huawei Band 8 разполага със 100 тренировъчни режима, както и с нов AI алгоритъм, който денонощно проследява сърдечната честота и показва данни за сърдечния ритъм.

Повече информация може да намерите на сайта на vivacom.bg.

Свързани публикации

АПБНБ: Безалкохолната индустрия в България стартира поетапно въвеждане на прикрепени към бутилките капачки, в изпълнение на Европейското законодателство

Съгласно Директивата на ЕС относно намаляване въздействието на определени пластмасови продукти върху околната среда, до средата на 2024…