Vivacom предлага иновативните безжични слушалки Huawei FreeClip в комплект със смарт гривна

Потребителите на Vivacom вече могат да се сдобият с най-новите безжични слушалки на Huawei – FreeClip, в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Предложението е валидно до 21 април онлайн и в магазините на телекома на цена 12,98 лева на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Безжичните слушалки Huawei FreeClip са едновременно елегантни и удобни, благодарение на своя C-bridge Design. Не само комфортни, но и минималистични, те са с отлично качество на звука, кристално чисти вокали и разговори в комбинация с дълъг живот на батерията. Един напълно зареден кейс за слушалки осигурява до 32 часа слушане. Освен това, потребителите могат да свържат слушалките към две устройства и да превключват аудиото между тях безпроблемно, независимо дали устройството работи с iOS, Android или Windows.

Революционните слушалки подлежат на контрол с жестове, които всеки може да персонализира, за да отговорят на множество функции. Huawei FreeClip разполагат и с Open-ear технология, благодарение на коятопотребителите могат да се потопят в музиката, като същевременно не пренебрегват и промените в околните звуци. Слушалките са взаимозаменяеми, което означава, че няма значение коя слушалка на кое ухо ще бъде поставена, и притежават сертификат за устойчивост на прах и вода IP54.

Смарт гривната Huawei Band 8 е с елегантен AMOLED безрамков екран с извити ъгли. Иновативният дизайн на гривната позволява бърза и лесна смяна на каишката, а самото устройство се зарежда до пълен капацитет само за 45 минути. Потребителите имат възможността да персонализират циферблата си или да изберат от над 10 000 готови дизайна. Смарт гривната е и универсален помощник в здравето и спорта. Благодарение на системата TruSleep™ 3.0, тя проследява всяка секунда от съня и предоставя съвети за неговото подобряване. Допълнително функцията Smart TruSeen™ 5.0 следи нивото на сатурацията и помага на потребителите в тяхната грижа за здравето. Huawei Band 8 разполага със 100 тренировъчни режима, както и с нов AI алгоритъм, който денонощно проследява сърдечната честота и показва данни за сърдечния ритъм.

Повече информация може да намерите на сайта на vivacom.bg.

Свързани публикации

За четвърта поредна година Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ посрещa състезателите на Олимпийски крос триатлон „Лъвско сърце – Утопия“

На 8-ми юни 2024г. Културно туристически комплекс „Ченгене Скеле“ ще посрещне едно от най-мащабните спортни събития в България…