Vivacom предлага новата елегантна серия 5G смартфони Xiaomi 13T

Моделите ще се предлагат в комплект с безжичните слушалки XiaomiBuds 3 StarWarsEdition със специален дизайн, посветен на култовата сага „Междузвездни войни“, които предлагат страхотно качество на звука.

Почитателите на Xiaomi вече могат да открият в мрежата на Vivacom новите флагмански устройства от последната серия 5G смартфони на марката – Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro. Двата впечатляващи 5G модела се открояват с елегантни дизайни, подобрена 50 МР камера и висок рейтинг за водоустойчивост. Смартфоните идват в комплект със стилните безжични слушалки Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition.

Най-новите 5G устройства на Xiaomi 13T са на супер цена от 34.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300, а Xiaomi 13T Pro ще се предлага за 44.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300.

Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro споделят сходни показатели, като и двата модела идват с 6,67-инчови AMOLED FHD+ дисплеи с честота на опресняване до 144 Hz и пикова яркост до 2600 нита, които предоставят гладко скролване между приложенията и поддържат DCIP3 цветова гама. Двата смартфона изпъкват с мощна тройна система от камери – 50 МР основен сензор, 50 МР сензор с телефото оптика за портрети и 12 МР сензор с ултраширок обектив. Обективите на камерите са разработени съвместно с Leica и осигуряват свръхвисока разделителна способност, по-богати цветове и заснемане на зашеметяващи кадри при всякакви условия. Xiaomi 13T Pro поддържа запис на 8K видео, а 13T може да снима най-много 4K във всички фокусни дължини.

По отношение на хардуера Xiaomi 13T разчита на процесора MediaTek Dimensity 8200-Ultra, а Xiaomi 13T Pro е оборудван с MediaTek Dimensity 9200+. И двата смартфона разполагат с мощна 5000 mAh батерия, като при 13T зареждането става при 67W, а при 13T Pro – 120W.

За допълнително удобство и по-добро потребителско изживяване към двата модела са добавени стерео говорители с технологията Dolby Atmos, а закупилите Xiaomi 13T или Xiaomi 13T Pro ще получат 100 GB облачно пространство в Google One за половин година и 3 месеца достъп до Youtube Premium.[1] Телефоните се предлагат с покритие на гърба в два цвята – алпийско синьо и черно.

Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition са елегантни безжични слушалки със специален дизайн, посветен на култовата сага „Междузвездни войни“, които предлагат активно шумопотискане, страхотно качество на звука и подобрена защита от прах и вода. Xiaomi Buds 3 могат да се зареждат безжично по стандарта Qi и батерията им издържа до 7 часа с едно зареждане и общо 32 часа с батерията на кутийката. Брандираните слушалки са съвместими с устройства с Android и iOS, като е налична опцията за свързване с две устройства едновременно.

Повече информация можете да видите ТУК.


[1] Само за нови потребители на Google One и YouTube Premium. Важат условия. Може да се прекрати по всяко време. За подробности, моля посетете: https://event.mi.com/global/youtubepremium и https://event.mi.com/global/google-one

Свързани публикации