Vivacom стартира продажбите на Motorola Edge 50 Pro в комплект с иновативна смарт камера

Vivacom предлага на потребителите най-новия смартфон на Motorola – Edge 50 Pro. Моделът е с изискан дизайн с извити ъгли и впечатляващи технически характеристики. До 16 май клиентите на телекома могат да закупят устройството в комплект с иновативна смарт камера AQARA E1 на цена от 31,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 100, във всички магазини и онлайн на vivacom.bg.

Motorola Edge 50 Pro е най-новото попълнение на марката Motorola, което впечатлява потребителите с елегантен дизайн с извити ъгли и със стилни цветове. Моделът е направен с рамка от алуминиева сплав, а дисплеят е с Gorilla Glass покритие, което допълнително го защитава от драскотини и щети. Смартфонът има 6,7-инчов pOLED екран, който работи със Super HD резолюция, 144 Hz честота на опресняване и 2000 нита пикова яркост. Устройството притежава сертификат за устойчивост на прах и вода IP68, както и сертификат за дисплея Pantone Validated, който гарантира на потребителите по-точно изобразяване на цветовете и тоновете на кожата.

Motorola Edge 50 Pro идва със страхотна 50 MP камера с оптично стабилизиран f/1.4 обектив. Камерата на устройството разполага и с технологията Quad Pixel, която позволява заснемането на изключително детайлни кадри, независимо от условията – характеристики, които го правят перфектен за любителите фотографи. Той е оборудван със светкавичния процесор Snapdragon 7 Gen 3, както и вътрешна памет 512 GB и 12 GB RAM. Батерията му е с капацитет 4500 mAh иподдържа светкавично зареждане с технологията Turbo Power 125W. 

Смарт камерата AQARA E1 е с ултрависока резолюция, благодарение на която улавя всеки един детайл. Иновативната смарт камера поддържа WiFi 6, което прави връзката ѝ с домашната екосистема изключително бърза и стабилна, а пък AI технологията свежда фалшивите сигнали до минимум.

Свързани публикации