Vivacom става част от LUNAR 2023

Светлинната творба носеща името „Безкрайна вселена“, представена от телекома, показва неограничените възможности на технологиите

Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който за втора поредна година ще превърне централната част на столицата в огромна галерия под открито небе. Двадесет и четири светлинни произведения ще озарят едни от най-известните столични фасади, паркове и площади. В програмата са включени още и различни видео и статични 3D мапинг шоу творби, чрез които артисти от цял свят ще разкажат истории и ще провокират въображението на публиката, светлинни инсталации, интерактивно ателие за рисуване със светлина, както и светлинен парад.

Vivacom ще бъде част от фестивала, като ще преобрази фасадата на Българската банка за развитие (на ул. „Дякон Игнатий“ №1) със светлинната творба „Безкрайна вселена“ – завладяващо 3D видео мапинг шоу.

„Тази година Vivacom се присъединява към LUNAR, защото вярваме, че подобни визуални творби по много интересен и завладяващ начин демонстрират неограничените възможности, които технологиите дават на хората. Ние направихме стъпка в тази посока преди 8 месеца, когато дадохме пълна свобода в общуването на всички потребители на мобилни услуги в България чрез нашите Unlimited планове. Затова с подкрепата на подобни инициативи, искаме да покажем именно това – как технологиите и услугите, които предлагаме, могат да отключат пълния потенциал на дигиталния и физическия свят в едно“, коментира Желяз Кольовски, директор „Маркетингови комуникации“ на Vivacom.

Фестивалът на светлините ще се проведе от 11 до 14 май 2023 година, между 21:00 и 00:00 часа, като шоуто ще може да бъде гледано напълно безплатно от всички посетители.

Цялата програма на фестивала можете да намерите на: https://lunarlights.eu/program/

Свързани публикации