vivo: опитът на специалистите на локалните пазари играе важна роля за развиването на технологичните решения

На специална кръгла маса китайският технологичен гигант vivo представи стратегическото си развитие на българския пазар с акцент върху технологичните решения, които компанията развива в световен мащаб. Представителите от vivo подчертаха, че опитът на специалистите от всички локални пазари, на които брандът оперира, е от съществено значение за развитието на технологичните решения. 

Горди сме с постигнатото на българския пазар до момента. Стремим се да предоставим на потребителите иновативни решения, които да допринесат за цялостното технологично изживяване. Във vivo се стремим да бъдем прагматични и инвестираме в проучвания, знания и умения, за да отговорим на нуждите на нашите потребители“, споделя Иво Бояджиев, ръководител продажби vivo България.

Фокус в кръглата маса бяха също наскоро представените в Китай иновативни модели мобилни устройства – смартфонът за игри iQOO 10 Pro и най-новото попълнение от серията сгъваеми телефони – X Fold. Надграждайки предишното поколение, сгъваемият X Fold, разработен с елементи на аерокосмически алуминий в иновативната панта на устройството, въвежда мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, в комбинация с персонализиран защитен мобилен чип на vivo. Чипсетът използва 4-нанометров процесор с подобрена производителност и по-ниска консумация на енергия.

Моделът впечатлява с увеличения капацитет на батерията до 4600mAh, което подобрява издръжливостта с над 20%, без да увеличава теглото на устройството. X Fold усъвършенства и изживяването на сгъваемия екран с двата си дисплея – външен и вътрешен, поддържащи 120Hz честота на опресняване. За любителите на фотографията е разработена камера с подобрени оптични сензори, в резултат на глобалното партньорство за изображения на vivo и ZEISS. 

Първият сгъваем телефон в индустрията беше пуснат преди четири години и постави началото на това, което наричаме ерата на сгъваемия телефон 1.0. Това беше ера на експерименти и всички продукти идваха с известна степен на компромис по отношение на потребителското изживяване и дизайн. Но не така правим нещата във vivo – отказваме да приемем такива компромиси в X Fold. За да удовлетворим напълно нашите потребители, ние сме решени да разработваме и внедряваме нови технологии за сгъваеми телефони и да създадем цялостно изживяване, което потребителите заслужават от водещ продукт. С X Fold, истински флагмански сгъваем телефон, който има всичко, се надяваме, че можем да възвестим нова ера за индустрията: Ерата на сгъваемия телефон 2.0“, споделя Ангел Вакаралийски,мениджър продажби vivo България.

От бранда представиха на живо и водещия гейминг смартфон iQOO 10 Pro. vivo затвърждава лидерството си в технологията за флаш зареждане с първата в света възможност за ултра бързо зареждане с 200W. Чрез тази технология брандът променя парадигмата на смартфон индустрията като представя батерия, която може да се зареди от изтощено състояние до 100% само за 10 минути. Ултра-бързото зареждане с 200W прави своя дебют именно с пускането на новия iQOO 10 Pro гейминг смартфон. Той разполага с новата мобилна платформа Snapdragon 8 Plus Gen 1, V1+ чипа за изображения на vivo, завладяващ 2K HDR10+ екран за игри, както и стабилизирана система от камери. Устройството е налично в два цвята – класическото iQOO черно, както и характерното BMW Motorsport издание, а тези подобрения в зареждането на батерията им позволяват да надминат стандартите за производителност дори на автомобилната индустрия.

Свързани публикации