Хитова музика от 90-те и страхотни награди с EON от Vivacom на SPICE Music Festival 2024

Шестото издание на SPICE Music Festival 2024 за поредна година ще събере на едно място феновете на хитовата музика от 90-те в близост до морския бряг. На 2 и 3 август в Бургас на сцената ще излязат 2 Unlimited, Haddaway, E-Type, а своя дебют на фестивала ще направи John Newman. За да бъде още по-вълнуващо преживяването, Vivacom е приготвил страхотни награди и много забавление за феновете в специалните EON кътове.

По време на SPICE Music Festival 2024 всички посетители могат да тестват филмовите си познания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят супер награди на място. В допълнение към предизвикателството с филми участниците могат да се включат в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen, с който да прожектират любимите си филми и сериали навсякъде и по всяко време.

Специално за посетителите на SPICE Music Festival 2024 Vivacom ще разположи уникалните EON кули, където всеки може да зареди своя смартфон, за да запечата емоциите от концерта в снимки и видеоклипове.

SPICE Music Festival ежегодно се превръща в истински летен празник за всички, които обожават ритмичната музика от 90-те, която превзе света със своите хитове. Страхотен звук, изненадващи визуални ефекти и много настроение очакват всички посетители на двата концерта на Морски гара в първия уикенд на август. За първи път по време на фестивала най-големите фенове ще могат да танцуват на една ръка разстояние от своите любимци в специално обособена зона.

Свързани публикации