Любо Киров и Михаела Маринова откриват „Beerфестът“ 2021

На 2-ри септември, четвъртък, големите български таланти ще споделят с публиката своите най-нови хитове на живо

На 2-ри септември, четвъртък, Любо Киров и Михаела Маринова откриват „Beerфестът“ 2021 в парк Загорка в Стара Загора. Едни от най-големите таланти на родната поп сцена ще споделят с публиката своите най-нови хитове на живо. В репертоара им ще присъства саундтракът, създаден за български филм – „Сериал“ в изпълнение на Михаела Маринова, както и последният сингъл, вдъхновил предстоящия албум на Любо Киров – „Целуни ме“. Феновете ще могат да почувстват магията от съвместното им изпълнение „Мога“ и да се насладят на любими и добре познати песни.

Музикалната програма ще започне в 19:00 ч. със старозагорските виртуози на фънк и соул музиката – Overground Brass Band, които публиката в града помни и от предишните издания на „Beerфестът“.

Заедно с богатата музикална програма, гостите на събитието ще могат да се включат и в различни активации и игри от откриването в четвъртък до неговия финал в неделя. Специална зона за релакс очаква най-слънчевите бирени ентусиасти. Те ще могат да премерят сили в безплатни двубои по джага или просто да се насладят на споделените моменти с приятели в кът за отдих на една от най-любимите за българите бири – „Ариана“. Бирата, „направена от слънце“, ще им даде възможност да усетят позитивната енергия на слънцето, защото част от енергията, с която се захранват мебелите в зоната е получена директно от слънцето, посредством мини соларна инсталация до самия кът.

Всички, които искат да запечатат паметни моменти от своето емблематично изживяване, ще могат да направят своя оригинална снимка или селфи на специално обособена фото рамка и да запазят „Доброто тук“.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „АЯКС“, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“ и ресторант „Щастливеца“.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка” АД за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Starobrno, Affligem и сайдерът Крадецът на ябълки. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон, малина, портокал и грейпфрут, ягода и мента.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации