BILLA предлага кариерни възможности на младежи в страната и чужбина

Компанията стартира подбора за международната си стажантска програма за мениджъри

За поредна година BILLA България ще бъде част от най-големия кариерен форум „Национални дни на кариерата“, който ще се проведе на 6 април в Гранд Хотел „Милениум“ в София. Кандидати от цялата страна ще получат напътствия и предложения за кариерно развитие или професионална промяна. На събитието младежите ще имат и възможността да научат повече за ученическата лятна практика в BILLA, за стажантската програма на веригата, както и за международната младежка програма за мениджъри на REWE Group – компанията майка на BILLA България.

За нас в BILLA е изключително важно да бъдем близо до пазара, да разбираме нуждите и предизвикателствата, с които се сблъскват младите хора в началото на своя кариерен път и този форум е още една чудесна възможност да се срещнем на живо с тях. С част от успешно завършилите нашите младежки програми през 2023 г. се запознахме именно тук, на миналогодишното издание на Job Tiger, така че сме нетърпеливи да открием следващите страхотни попълнения към екипа ни.“ – сподели Ивелина Евстатиева, ръководител Човешки ресурси в BILLA България.

Повече от 15 години BILLA България развива успешно своята стажантска програма на местно ниво, която е насочена към развитието на талантливи младежи в сектора на търговията на дребно. За този период програмата е премината успешно от стотици млади хора, като повече от половината избират да продължат кариерния си път в компанията. Всеки участник получава трудов договор за периода на стажа, стимулиращо възнаграждение и богат пакет от социални придобивки.

По време на кариерния форум, BILLA България, която е част от REWE Group, ще представи своята международна стажантска програма за мениджъри, с продължителност 18 месеца. Кандидати от деветте страни, в които оперира REWE Group, ще се съревновават за общо 6 места, а избраните младежи ще натрупат безценен опит в международна среда, работейки рамо до рамо с топ професионалисти в ритейл сектора.

Повече за програмата можете да прочетете тук: https://rewe-group.jobs/en/einstiegsmoeglichkeiten/imtp

За успехите си в областта на човешките ресурси и развитието и задържането на служителите си, за втора поредна година BILLA България е отличена като „Топ работодател“ от престижния международен институт Top Employers Institute.

Свързани публикации