BILLA отвори нов модерен магазин в кв. Княжево

Веригата инвестира в изграждането на обекта над 2 млн. лв. и разкрива до 30 нови работни места

BILLA България откри своя 56-и магазин в София. Обектът се намира в новоизградения Ритейл парк Княжево, разположен в подножието на Витоша и на основна пътна артерия – булевард „Цар Борис ІІІ“ 272.

Инвестицията в магазина надхвърля 2 млн. лв. и обезпечава максимално удобство и комфорт за по-бързо, лесно и приятно пазаруване в уютна атмосфера. Обектът посреща клиентите с модерна фасада по австрийски модел, съвременно оборудване, дигитални и енергоспестяващи нововъведения и традиционното за веригата разнообразие от качествени продукти на достъпни цени. С откриването на новия филиал, BILLA разкрива и близо 30 нови работни места.

Магазинът посреща своите първи клиенти с ексклузивни промоционални предложения, които ще бъдат валидни в обекта цяла седмица – -25% от цената на всички вносни сирена, всички бири и всички видове уиски, както и още промоционални предложния в други стокови групи. Специалните оферти ще важат до 8-и ноември и от тях ще могат да се възползват всички клиенти на магазина, пазаруващи с BILLA Card.

Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от седмицата от 07:30 до 22:00 часа.

Разнообразният асортимент от над 7 000 артикула включва свежи български плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, апетитни сладки и солени печива от BILLA Пекарна, скара и готвени ястия от топла витрина, както и сезонни нехранителни артикули на атрактивни цени.

Новооткритият магазин разполага с каси за самообслужване, които позволяват на клиентите да организират, сканират и платят своите покупки напълно самостоятелно. За удобство на клиентите с коли, магазинът разполага и с паркинг.

Обектът е оборудван още с енергоефективно осветление, електронни етикети и ново поколение хладилна инсталация, които съдействат за намаляване на емисиите на парникови газове и за редуциране на отрицателното въздействие върху околната среда.

Свързани публикации

Кока-Кола в България допринася за намаляване на отпадъците в няколко български града и стимулира разделното събиране

Компанията подкрепя тазгодишното издание на фестивала „Реките на града“ и застава зад дългосрочната мисия на инициативата за подобряване…