23 хиляди станаха част от магията на „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора

От 2 до 5 септември парк „Загорка“ се изпълни със светлини, завладяваща българска музика и много емоции

23 хиляди станаха част от магията на „Beerфестът“ 2021 от 2 до 5 септември. Парк „Загорка“ в Стара Загора беше мястото, което донесе на публиката завладяващи български изпълнения и вълнуващи моменти с разнообразие от качествено пиво и много забавления, които за поредна година затвърдиха Стара Загора като бирената столица в България.

В продължение на 4 вечери почитателите на поп, фънк, хип-хоп и рок музиката пяха под звездното небе любимите си хитове заедно с Любо Киров, Михаела Маринова, 100 кила, Лора Караджова и Кристо, Група Екс, Диана Експрес и Фондацията.

Ценителите на бирата се наслаждаваха на качествените вкусове от портфолиото на „Загорка“ АД. Във всяка от вечерите те имаха възможност да опитат от доброто тук – Загорка Специално, Ариана и най-международната марка бира по света – Heineken, а любителите на по-нестандартното пиво успяха да се насладят на Stolichno Bock и Weiss, автентичния вкус на италианската Birra Moretti, различното чешко Starobrno и плодовата палитра сайдери на Крадецът на ябълки. Част от гостите, посетили фестивала, заложиха на безалкохолните Heinеken 0.0, Загорка 0.0 и Ариана Радлер 0.0. Звездата сред бирените предложения беше „Beerфест фестивално пиво“, което бе създадено специално за 4-дневното изживяване.

Шестото издание на фестивала донесе добро настроение за посетителите и с множество изненади. Слънчевият кът на „Ариана“ беше предпочитано място за релакс сред присъстващите, а част от позитивната енергия на слънцето се пренасяше директно в мебелите, сияещи всяка вечер в обособената зона, посредством мини соларна инсталация. Много поводи за снимки даде и специална фоторамка на Загорка, с която гостите на фестивала запечатаха добрия спомен от музикалните вечери.

За поредна година жители и гости на града се включиха в инициативата „Бира за смет“ и предадоха своите пластмасови чаши и метални кен опаковки за рециклиране, за да подпомогнат опазването на околната среда и запазването на чистота по време на събитието в парк „Загорка“.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „АЯКС“, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“  и ресторант „Щастливеца“.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка” АД за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Starobrno, Affligem и сайдерът Крадецът на ябълки. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон, малина, портокал и грейпфрут, ягода и мента.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации

Над 17 000 са платените, но невръчени електронни фишове и наказателни постановления през системата е-Плащане на МЕУ само за месец

Над 17 000 са платените, но невръчени електронни фишове и наказателни постановления презeдинната входна точка за електронни плащания…

Половината от участниците в 20-ото издание на Лятната стажантска програма на Vivacom остават на работа в компанията

В края на юбилейното издание на Лятната стажантска програмата на Vivacom 25 стажанти започват постоянна работа в компанията…