Рок легенди се събират в последната вечер от „Beerфестът“ в Стара Загора

На 5 септември, неделя, публиката посреща Фондацията и Диана Експрес

Рок легенди се събират в последната вечер на „Beerфестът“ 2021 на 5 септември в Стара Загора. Емблематичните Диана Експрес и Фондацията в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов, Венко Поромански и Дони ще зарадват феновете под открито небе в парк „Загорка“. Специални гости, които ще се присъединят към тях, са Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ и Славин Славчев.

Паметно музикално шоу, посветено изцяло на рока, очаква публиката във финалната вечер за издание 2021. Началото му ще даде страрозагорската група Rockstage от 19:00 ч., като изпълни свои авторски песни и кавъри на известни банди.

Гостите на събитието могат да се насладят на качествена бира и разнообразие от бирени мезета във фестивалната зона още от 17:00 часа, като ще имат възможност да опитат специално създаденото за фестивала наливно „Beerфест фестивално“ пиво.

За да запечатат спомените от „Beerфестът“ 2021, посетителите могат да  направят снимка под звездите до сцената в специална рамка, с която да споделят „Доброто тук“.

„Beerфестът“ се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и община Стара Загора, а сред тазгодишните партньори са магазини „АЯКС“, туристически информационен портал visitstarazagora.bg, хотел „Сити“, технически хипермаркет „Багира“  и ресторант „Щастливеца“.

Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала на www.facebook.com/thebeerfest.

За ЗАГОРКА АД , част от корпорация HEINEKEN

Пивоварна Загорка навлиза във втория век от своите операции в Стара Загора. Още от откриването на „Бирарията”  през 1902 г. от  д-р Кожухаров, пивоварната се превръща в символ на града, а Загорка е любимата бира на поколения българи. През 1994 г. „Загорка” АД се присъединява към глобалното семейство на HEINEKEN. От тогава до днес, в продължение на повече от 20 години, над 133 милиона Евро са инвестирани в „Загорка” АД за  модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес пивоварната в Стара Загора е една от най-модерните в региона на Централна и Източна Европа.

Като част от семейството на HEINEKEN и водещ български производител на бира, „Загорка“ АД се ангажира да развива своя бизнес устойчиво и отговорно.

Чрез платформата си за устойчиво развитие „Създаваме по-добър свят“ компанията насочва своите усилия в шест сфери, в които може да направи положителна промяна: намаляване на въглеродните емисии, опазване на водните ресурси, локални ресурси, отговорна консумация, израстване с местните общности, безопасност и здраве.

През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка” АД с наградата „Зелена България” за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. От 2015 г., в три поредни години, ЗАГОРКА печели първите места в конкурс за „Най-зелена компания” в сектора на бързооборотни стоки и е най-зелената и отговорна компания в бирената индустрия, според консуматорите.

Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител – Загорка, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Starobrno, Affligem и сайдерът Крадецът на ябълки. Безалкохолните предложения за любителите на бира с 0.0% алкохол: Загорка 0.0%, Heineken 0.0 и Ариана Радлер 0.0% с вкусовете на лимон, малина, портокал и грейпфрут, ягода и мента.

За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Свързани публикации

Работодателите ще наемат служители, но разминаването между търсени и налични кадри се задълбочава според Българската конфедерация по заетостта

В периода октомври 2023 г. – март 2024 г. работодателите в страната предвиждат скромен, но стабилен пазар на…